Gødningsspreder

Gødningsspreder

9 varer
Viser 1 - 9 af 9 produkter

Gødningsspreder

Bruger du gødning i pasningen og udviklingen af din have, kan det være vigtigt at have en god gødningsspreder til at fordele et jævnt lag de rigtige steder. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige gødningsspredere til gode priser, så uanset om du bruger kunstgødning, kalk eller andet, kan du finde den rigtige gødni...

Gødningsspreder

Bruger du gødning i pasningen og udviklingen af din have, kan det være vigtigt at have en god gødningsspreder til at fordele et jævnt lag de rigtige steder. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige gødningsspredere til gode priser, så uanset om du bruger kunstgødning, kalk eller andet, kan du finde den rigtige gødningsspreder her på siden.

Der findes forskellige typer gødningsspredere, som fordeler gødningen på hver deres måde, hvilket er den største forskel på flere af modellerne. Nogle varianter fordeler gødningen ved hjælp af centrifugalkraft, mens andre i højere grad ”nedlægger” gødningen.

Fordelene ved centrifugalspredning af gødning er, at materialet bliver slynget ud bag ved sprederen. Det giver et jævnt lag af gødning på det ønskede areal og en meget hurtig fordeling, og dermed er en centrifugal-gødningsspreder god til større arealer.

En ”nedlægger” gødningsspreder er i højere grad yderst anvendelig til en mere præcis fordeling af gødning. På den måde bliver det nemmere at styre, hvor du gøder i din have.

Udover at kunne bruges til fordeling af vækstfremmende gødning, er mange gødningsspredere også virkelig gode til eksempelvis at fordele salt om vinteren, når der er glatte områder, fx gårdspladser, som skal saltes. Nogle vælger også at bruge deres gødningsspreder som en såmaskine, hvor frøene fordeles på samme måde som gødningen.

Dermed er mulighederne mange, og alt efter hvad dine behov er, kan du altid finde det rigtige redskab her på siden. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du selvfølgelig velkommen til at kigge ind i vores store butik i Børkop, hvor du kan se og købe vores mange modeller, mens du også er velkommen til at ringe til os på 76 62 00 36 – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mindre
Mere

Kategorier