Gødningsspreder

Gødningsspreder

6 varer
Viser 1 - 6 af 6 produkter

Mange gødningsspredere til kunstgødning, kalk og mange andre formål. En gødningsspreder vil typisk også kunne bruges til såning og om vinteren til spredning af salt. På PrimusDanmarks webshop har vi flere forskellige typer. Den største forskel er hvorvidt gødningen spredes ud vha. centrifugalkraft eller om der er tale om en "nedlægger", altså en...

Mange gødningsspredere til kunstgødning, kalk og mange andre formål. En gødningsspreder vil typisk også kunne bruges til såning og om vinteren til spredning af salt. På PrimusDanmarks webshop har vi flere forskellige typer. Den største forskel er hvorvidt gødningen spredes ud vha. centrifugalkraft eller om der er tale om en "nedlægger", altså en gødningsspreder, der lægger gødningen præcis ned i hele sprederens bredde.

Herudover har vi også spredere til både håndkraft og efterhængte modeller til ATV eller havetraktor. Se hele udvalget herunder eller kig forbi vores butik i Børkop, hvor man kan få lov at "kigge med fingrene". Husk også at PrimusDanmark har eget lager og kan levere lynhurtig i hele DK. Bestil din gødningsspreder her på webshoppen (eller ring) og få den leveret allerede næste dag.

Mindre
Mere

Kategorier

Informationen