Multiskærer

Multiskærer

3 varer
Viser 1 - 3 af 3 produkter

Multiskærer til havearbejde

Multiskærer, multibeskærer, ja, kært barn har mange navne. Fælles for betegnelserne er, at de dækker over et enten benzin- eller eldrevet haveredskab med mellem 3 og 4 stk. tilhørende værktøjer, et forlængerskaft samt mange muligheder for tilkøb af matchende, ekstra udstyr. De fleste af disse sæt leveres med græstrim...

Multiskærer til havearbejde

Multiskærer, multibeskærer, ja, kært barn har mange navne. Fælles for betegnelserne er, at de dækker over et enten benzin- eller eldrevet haveredskab med mellem 3 og 4 stk. tilhørende værktøjer, et forlængerskaft samt mange muligheder for tilkøb af matchende, ekstra udstyr. De fleste af disse sæt leveres med græstrimmer, buskrydder, hækkeklipper og kædesav, og disse finder du flere varianter af lige her på siden hos PrimusDanmark.

Én maskine med flere anvendelsesmuligheder

Det gode ved en multiskærer er, at flere typer af opgaver kan klares med et samlet sæt værktøj. Med en 4-i-1 multibeskærer får du nemlig én maskine, der kan anvendes til 4 forskellige arbejdsopgaver. På den måde gør de mange anvendelsesmuligheder at funktionaliteten af den er helt i top. Og med udvalget af multiskærer til skarpe priser her hos PrimusDanmark kan du også være sikker på at kvaliteten på maskinerne er skruet i top.

PrimusDanmark - din forhandler af værktøj, der virker

Hvis du står og mangler de nødvendige redskaber til havearbejdet, så er du havnet det helt rigtige sted. Kast endelige et blik på udvalget her på siden, og find lige det sæt, som passer til dig og dine behov. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af produkter, så er du også mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej mod en nemmere måde at klare de forskellige opgaverne i haven på.

Hvilke opgaver i haven kan en multiskærer hjælpe med?

Idet en multiskærer kommer med flere forskellige redskaber samlet i én maskine, kan den ligeledes hjælpe med et væld af opgaver i haven. Hækkeklipperen kan du bruge til at klippe hækken med, græstrimmeren kan hjælpe dig med at trimme kanterne rundt langs græsplænen og bedene, mens både kædesaven og buskrydderen kan bruges til fældning af træer og klipning af beplantning.

Mindre
Mere

Kategorier