Murbor

Murbor

10 varer
Viser 1 - 10 af 10 produkter

Murbor

Den nemmeste måde at bore et hul i en mur er at bruges et SDS murbor. Selve teknologien bevirker at både murbor og også mejsler sidder urokkeligt fast i borepatronen og desuden er nemme at montere og afmontere. Det kræver naturligvis en borehammer med den rigtige borepatron, men så er du også godt kørende, for der er et meget stort udval...

Murbor

Den nemmeste måde at bore et hul i en mur er at bruges et SDS murbor. Selve teknologien bevirker at både murbor og også mejsler sidder urokkeligt fast i borepatronen og desuden er nemme at montere og afmontere. Det kræver naturligvis en borehammer med den rigtige borepatron, men så er du også godt kørende, for der er et meget stort udvalg af disse murbor i handelen.

Op til 1000 mm lange murbor

Murborene sælges i vores webshop enkeltevis eller i sæt med 3 eller flere bor. Der findes en bredt udvalg af sæt hvor der naturligvis er bor med forskellige diametre og nogle gange også mejsler af forskellige typer. Typisk bruger man ikke mere end et par forskellige murbor i ens daglige arbejde, men det er altid rart at have et godt udvalg, hvis man kommer ud for en uforudset opgave. 

Hvis du skal bore igennem bredere mure kan du hos PrimusDanmark.dk finde murbor i længder op til 1000 mm i sæt med 3 forskellige størrelser. Herudover har vi også sæt med 400 og 600 mm lange bor ud over dem, der kan købes enkeltvis. Eftersom PrimusDanmark.dk er en dansk webshop, kan du forvente hurtig levering til lav pris. Heldigvis betaler man i vores webshop fragt efter vægt - og ikke efter længde. Derfor kan en pakke sendes fra kun 48 kr. Skal det være endnu billigere er du naturligvis velkommen til at afhente dine varer i vores butik i Børkop mellem Vejle og Fredericia. 

Mindre
Mere

Kategorier