Minigraver

Minigraver

32 varer
Viser 1 - 24 af 32 produkter

Minigraver

Hvis du går og er på udkig efter en minigraver, så kan vi hos PrimusDanmark tilbyde dig lige præcis det, du leder efter. Vi har et kæmpe stort udvalg af forskellige minigravere, der er både solide og klarer arbejdet effektivt for dig hver gang. Noget af det, vi især sætter en ære i og finder meget vigtigt er, at produkterne i vores u...

Minigraver

Hvis du går og er på udkig efter en minigraver, så kan vi hos PrimusDanmark tilbyde dig lige præcis det, du leder efter. Vi har et kæmpe stort udvalg af forskellige minigravere, der er både solide og klarer arbejdet effektivt for dig hver gang. Noget af det, vi især sætter en ære i og finder meget vigtigt er, at produkterne i vores udvalg er af høj kvalitet, samtidig med at priserne ikke er for høje. Dermed er du sikret en stærk minigraver til en god pris, når du handler hos os.

Vi har solgt minigravere til både med private og erhverv siden 2002 og derfor går vi selvfølgelig aldrig med kompromis med kvaliteten, men vi vil stadig også, at alle kan være med på prisniveauet. Derfor er der stor forskel på priserne, sådan at der er noget for alle.

Gør dine arbejdsprojekter nemmere

Hvis du har en rigtig god minigraver, så bliver dine arbejdsprojekter automatisk det nemmere. For med en slidstærk minigraver, bliver du hjulpet i lang tid fremover, hvilket også ofte gør, at det er en god løsning, hvis du eksempelvis står foran en eller flere udfordrende byggeopgaver eller nedrivningsprojekter.

Hvis du er den type, der bruger rigtig meget tid på at arbejde i fritiden eller som hobby, så kan det være et yderst nyttigt arbejdsredskab for dig, men hvis du derimod er erhvervsdrivende, så ved du med sikkerhed også, at vigtigheden af en god minigraver er stor.

Når du er kommet dertil, at du skal vælge lige præcis hvilken minigraver, du ønsker, så er der flere forskellige valg, der skal træffes. Minigravere kan nemlig både fås med benzin og diesel, og derfor vil dit behov oftest afhænge af, hvilken opgave du står foran. Hvis det kun er forskelligt tilbehør, du mangler til minigraver, så kan du også finde det. Alt fra skovle, til hydraulikslanger og gummiklodser. Så se det store udvalg igennem og find det, du mangler.

Hvis der er noget som helst, du er i tvivl om, så vil vi hos PrimusDanmark altid gerne tilbyde at hjælpe og vejlede dig. Hvis du eksempelvis har behov for rådgivning om køb af din næste minigraver, kan der være mange ting, du kan være i tvivl om, og netop det vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 76 62 00 36, men du kan naturligvis også altid kigge forbi vores butik i Børkop, hvor vores produkter kan ses og prøves. Hos os er du sikret god kvalitet, billige priser og selvfølgelig hurtig levering. Hvis du bestiller i hverdage før kl. 12.00, bliver dine varer nemlig pakket og sendt samme dag, sådan at du ikke skal vente længe på dine maskiner. 

Hvad koster en minigraver?

En minigraver kan afhængig af model og mærke købes fra 30.000 kr. til over 200.000 kr.

Hvilken minigraver skal jeg købe?  

Det afhænger af opgaven der skal løses. Hvis du blot skal grave i din egen have, kan du godt nøjes med en ”edderkop”-model med ben. Skal du derimod arbejde professionelt, får du nok brug for en minigraver med larvebånd. Disse maskiner findes med en vægt fra 700 kg og opefter, og de fleste opgaver kan løses med maskiner under 1 tons.

Hvor meget kan en minigraver løfte?

Løfteevnen for en minigraver afhænger af mange ting. Hvis gravearmen er tæt på maskinen, kan den typisk løfte mellem 25-50% af maskinen egen vægt.

Mindre
Mere

Kategorier