Gratis gave til dig !

Klik for at se mere
Ukrudtsbrænder

Ukrudtsbrænder

8 varer
Viser 1 - 8 af 8 produkter

Ukrudtsbrændere til bekæmpelse af ukrudt

Hvis du døjer med genstridigt ukrudt mellem fliserne på din terrasse eller andre steder på din grund, så vil en ukrudtsbrænder være en ideel tilføjelse til dit eget hjemmeudvalg af redskaber til havearbejdet. Når først ukrudt har skabt sig vej op igennem fugerne og sandet på fliseterrassen eller mellem f...

Ukrudtsbrændere til bekæmpelse af ukrudt

Hvis du døjer med genstridigt ukrudt mellem fliserne på din terrasse eller andre steder på din grund, så vil en ukrudtsbrænder være en ideel tilføjelse til dit eget hjemmeudvalg af redskaber til havearbejdet. Når først ukrudt har skabt sig vej op igennem fugerne og sandet på fliseterrassen eller mellem fliserne i indkørslen, kan det ofte være en besværlig opgave at slippe af med det. Med den kan du nemlig nemt komme til at fjerne uønsket ukrudt, så haven kommer til at stå helt skarp igen.

Hos PrimusDanmark tilbyder vi et stort udvalg af forskellige modeller af ukrudtsbrændere, så du kan komme det genstridige ukrudt til livs. Du kan for eksempel købe en ukrudtsbrænder med vogn og slange, hvor det er nemt at transportere den nødvendige gasflaske med rundt, men hvis du hellere vil benytte dig af en elektrisk ukrudtsbrænder, finder du også det hos os. Som en ekstra mulighed her hos os kan du også købe en tagpapbrænder, som også kan bruges som ukrudtsbrænder, hvilket selvfølgelig giver flere anvendelsesmuligheder med ét og samme produkt.

Vi har med andre ord lige den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Hvordan bruger man en ukrudtsbrænder?

Med en ukrudtsbrænder er det vigtigste at huske, at ukrudtet ikke skal brændes helt af. I stedet er det en hurtig proces, da ukrudtet blot lige skal opvarmes uden at brænde, så det i stedet visner over et par dage. Herefter kan det fejes væk med en stiv kost, og efter flere gentagende behandler vil du kunne se en stor forskel i mængden af ukrudt i haven.

Er det effektivt at brænde ukrudt?

Når du fjerner ukrudt ved hjælp af en ukrudtsbrænder, er det en særdeles effektiv proces som mange tyer til i kampen mod de uønskede gæster i haven. Afhængig af mængden og størrelsen på dit ukrudt er det dog vigtigt, at du gentager processen nogle gange i løbet af foråret og sommeren. På den måde kan du være sikker på, at du får fat i alt ukrudtet og dets rodnet, så det med tiden forsvinder. 

Er der miljøvenlige alternativer til en ukrudtsbrænder?

Hvis man er bange for at sætte ild til sin have - eller endnu værre - sit hus, er der heldigvis også mange forskellige måder man kan fjerne ukrudt på. Med varmt vand kan man opnå særdeles gode resultater, da det varme vand er mere effektiv over for ukrudtets rodnet end fx en gasbrænder. Hvis man vil undgå at løbe rundt i haven med en elkedel, kan vi anbefale vores ukrudtsfjerner med varmt vand, som er specielt udviklet til brug i private haver.

Tag et kig på vores udvalget af ukrudtsbrændere

Her på siden har vi samlet vores udvalg af ukrudtsbrændere og tilbehør, så du nemt kan finde frem til den rigtige for dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det rigtige produkt til dine behov, så kan du læse mere om hver enkelt ukrudtsbrænder ved at klikke på billedet af den, du ønsker. Du kan også ringe til os på 76 62 00 36, hvor vi sidder klar til at svare på din henvendelse.

Mindre
Mere

Kategorier