Ukrudtsbrænder

Ukrudtsbrænder

11 varer
Viser 1 - 11 af 11 produkter

Mangler du en ukrudtsbrænder? PrimusDanmark har et stort udvalg af forskellige modeller. Vi har således både de gammeldags ukrudtsbrændere til flaskegas og en helt ny model til 230 volt strøm, som kun behøver en forlængerledning. Vi har også løse slanger og forskellige regulatorer til både ukrudtsbrænder og terrassevarmer. Vær dog opmærksom på a...

Mangler du en ukrudtsbrænder? PrimusDanmark har et stort udvalg af forskellige modeller. Vi har således både de gammeldags ukrudtsbrændere til flaskegas og en helt ny model til 230 volt strøm, som kun behøver en forlængerledning. Vi har også løse slanger og forskellige regulatorer til både ukrudtsbrænder og terrassevarmer. Vær dog opmærksom på at der kræves ret højt tryk for at brænde ukrudt.

Hvis du er i tvivl om hvilken ukrudtsbrænder du skal bestille i vores webshop, er du velkommen til at ringe og få hjælp over telefonen - dog helst i vores åbningstid. Husk også at PrimusDanmark har lynhurtig levering således at varer som er bestilt og betalt hverdage før kl. 12.00 afsendes samme dag til levering næste hverdag.  

Mindre
Mere

Kategorier

Informationen