Jernklipper

Jernklipper

2 varer
Viser 1 - 2 af 2 produkter

Jernklipper

Jernklipperen er også kendt under navnet armeringsklipper, da den anvendes til klipning af armeringsjern mm. Et tredje navn for denne maskine er hydraulikklipper. For at klippe jern over, sættes det blot ind i åbningen og ved hjælp af hydraulik skabes et kraftigt tryk, som uden problemer klipper både rundjern, gevindstænger og tento...

Jernklipper

Jernklipperen er også kendt under navnet armeringsklipper, da den anvendes til klipning af armeringsjern mm. Et tredje navn for denne maskine er hydraulikklipper. For at klippe jern over, sættes det blot ind i åbningen og ved hjælp af hydraulik skabes et kraftigt tryk, som uden problemer klipper både rundjern, gevindstænger og tentorstål over.

Bemærk at vores jernklippere er egen import - det er derfor, vi kan sælge denne maskine til en meget rimelige pris. Selve kæberne på maskinen bliver naturligvis slidt med tiden og man bør derfor overveje at bestille disse sammen med maskinen.

For oplysninger omkring klippehastighed og klippeevne og kraft se mere på produktsiden for den enkelt armeringsjernklipper. Hvis du ønsker at købe ekstra kæber/skær kan disse også findes herunder. Kan bestilles online på vores webshop til lynhurtig levering - eller man kan vælge at afhente i vores butik i Børkop.

Mindre
Mere

Kategorier