Pandelamper

Pandelamper

3 varer
Viser 1 - 3 af 3 produkter

Pandelamper

Pandelamper til brug på arbejde og fritidsaktiviteter. Pandelamperne er ikke en ny opfindelse, men de har fået et løft med udviklingen af LED, hvilket gør at LED pandelamper kan levere et godt lys i lang tid. Samtidig holdes vægten nede, da det ikke er nødvendigt med nær så meget strøm og batterierne behøver ikke at være voldsomt st...

Pandelamper

Pandelamper til brug på arbejde og fritidsaktiviteter. Pandelamperne er ikke en ny opfindelse, men de har fået et løft med udviklingen af LED, hvilket gør at LED pandelamper kan levere et godt lys i lang tid. Samtidig holdes vægten nede, da det ikke er nødvendigt med nær så meget strøm og batterierne behøver ikke at være voldsomt store. Har man først prøvet en pandelampe, er der sjældent noget at betænke sig på: Det giver en utrolig frihed og stor fleksibilitet, når man har begge hænder fri og lyset samtidig følger hovedets bevægelser.

De lamper vi forhandler kommer alle fra den amerikanske producent Energizer, som også er kendt for deres store udvalg inden for standard batterier, og som selvfølgelig kan levere pandelamper i en ganske fornuftig kvalitet. Alle pandelamperne har flere indstillingsmuligheder og kan alle justeres i fokus, så man kan vælge mellem spotlys og lidt større spredning af lys. Topmodellen har endda rødt lys til nattesyn og begge kan dæmpes for endnu længere batteri levetid.

Alle pandelamper kan bestilles her på vores webshop til hurtig levering i hele landet. Kan også købes sammen noget at vores andet værktøj fx håndlamper eller andet udstyr. Se udvalget herover eller ring for rådgivning.

Mindre
Mere

Kategorier