Pandelamper

Pandelamper

3 varer
Viser 1 - 3 af 3 produkter

Pandelamper med LED

Pandelamper til brug på arbejde og til fritidsaktiviteter. Pandelamperne er ikke en ny opfindelse, men med udviklingen af LED har de fået et løft. LED pandelamper kan give et godt lys igennem længere tid. Vægten holdes samtidig nede på pandelamperne da batterierne ikke behøver at være nær så store og da det ikke er nødvendig...

Pandelamper med LED

Pandelamper til brug på arbejde og til fritidsaktiviteter. Pandelamperne er ikke en ny opfindelse, men med udviklingen af LED har de fået et løft. LED pandelamper kan give et godt lys igennem længere tid. Vægten holdes samtidig nede på pandelamperne da batterierne ikke behøver at være nær så store og da det ikke er nødvendigt med nær så meget strøm.

Hvis man først har prøvet en pandelampe, er der sjældent noget at betænke sig på. Pandelamperne giver en utrolig frihed og stor fleksibilitet, når man kan have begge hænder fri og lyset samtidig følger hovedets bevægelser.

Se også vores sammenligning af de modeller vi forhandler i øjeblikket.

Tecnic pandelampe

LED pandelampe

Eminent pandelampe

Varenr: 8006931

Varenr: 8006942

Varenr: 8007115

3 watt LED / 250 lumen

270 lumen

1 watt LED

Zoom funktion

-

Vippefunktion

50 + 100% lys + blinkfunktion

Rødt nattelys + blinkfuntion

50 + 100% lys + rødt lys + rødt blinkende lys

Rødt lys bagud

-

-

Lyser op til 70 meter

Lyser op til 90 meter

-

Kræver 3 stk AAA-batterier

Genopladeligt Li-ion batteri

Kræver 3 stk AAA-batterier

Leveres uden batterier

Leveres med batteri

Leveres uden batterier

 

Alle pandelamperne kan bestilles her på vores webshop til hurtig levering i hele landet. Kan også købes sammen med noget andet af vores værktøj fx håndlamper eller andet udstyr. Se udvalget herover eller ring for rådgivning.

Mindre
Mere

Kategorier