Høreværn

Høreværn

18 varer
Viser 1 - 18 af 18 produkter

Det er ingen hemmelighed, at de støjende maskiner ikke er sunde for ørerne. Uanset om du arbejder med højlydte maskiner i hverdagen, eller du kun bruger en larmende maskine en sjælden gang imellem, så er beskyttelsen af ørerne enormt vigtig. Med et høreværn kan du fokusere på arbejdet uden at bekymre dig om dine ørers sundhed. Du giver dem nemli...

Det er ingen hemmelighed, at de støjende maskiner ikke er sunde for ørerne. Uanset om du arbejder med højlydte maskiner i hverdagen, eller du kun bruger en larmende maskine en sjælden gang imellem, så er beskyttelsen af ørerne enormt vigtig. Med et høreværn kan du fokusere på arbejdet uden at bekymre dig om dine ørers sundhed. Du giver dem nemlig nemt alt den beskyttelse, de har brug for, med et godt høreværn.

Høreværn med bluetooth og radio

Her på siden har vi samlet et udvalg af billige høreværn eller sikkerhedshøreværn, som du kan få gavn af imod alle former for støjende maskiner. Høreværnet kan også bruges i andre situationer – eksempelvis som et pædagogisk redskab i skoler eller børnehaver, hvor børnene færdes tæt sammen, og støjniveauet kan udgøre et problem.

Vores høreværn kan købes enkeltvis eller i kasser med 6 stk., hvis der er brug for flere til arbejdspladser eller institutioner. Udvalget omfatter både almindelige høreværn, høreværn med Bluetooth, DAD+ og FM-radio, samt modeller med indbygget støjreduktion. Har du et høreværn med Bluetooth, kan du forbinde det til din mobiltelefon og høre musik og desuden besvare telefonopkald. 

Sørg for at beskytte din hørelse

I arbejdet med larmende maskiner er det nødvendigt at bruge høreværn. Det er vigtigt, at du ikke undervurderer, hvor betydeligt det kan være at beskytte dine ører. Ørets opbygning er nemlig så fint, at der ikke skal meget til, før det bliver ødelagt.

Har du et arbejde, hvor støjniveauet ofte er højt? Så er det en god idé at beskytte din hørelse, så du undgår at overbelaste den. Som tommelfingerregel kan det nævnes, at lydniveauer under 85 decibel generelt ikke betegnes som skadelige. Bliver lydniveauet højere, så er det dog vigtigt at bruge et sæt høreværn.

Høreværnene her på siden hjælper dig med at afskærme fra de højeste lyde, og mange af dem fungerer således, at du stadig kan føre almindelige samtaler, imens du er iført dit høreværn. Det gør dem nyttige på alle arbejdspladser!

Find det rette høreværn hos Primusdanmark.dk

Uanset om du er jæger, arbejder i militæret eller på en byggeplads fuld af støj, så kan høreværn fra PrimusDanmark hjælpe dig i hverdagen! Undersøg vores store udvalg og find de rette, alt efter om du har brug for radio, mikrofon eller et visir.

Vi sørger for en hurtig levering af vores høreværn af høj kvalitet! Når du bestiller på hverdage før kl. 12.00, bliver dine varer pakket og sendt samme dag. Har du brug for at købe et større parti af høreværn? Så kontakt os gerne for et godt tilbud.

Hvornår skal man bruge høreværn?

Ifølge Arbejdstilsynet skal medarbejdere i en virksomhed bruge høreværn, når støjen er skadende for hørelsen. Helt konkret vil det sige, at det anbefales at bruge høreværn i tre situationer: 

  • Hvis støjbelastningen kommer over 80 dB(A)
  • Hvis spidsværdier kommer over 130 dB(C)
  • Hvis støjbelastningen ellers er generende eller skadelig

Man skal bruge høreværn i hele den periode, man står i et støjfyldt område. Du kan risikere at få høreskade, selv hvis du er udsat for generende støj i en kort periode.

Mindre
Mere

Kategorier