Høreværn

Høreværn

18 varer
Viser 1 - 18 af 18 produkter

Høreværn med Bluetooth

Her på siden har vi samlet et udvalg af billige høreværn eller sikkerhedshøreværn, som du kan få gavn af imod alle former for støjende maskiner. Høreværnet kan også bruges i andre situationer – eksempelvis som et pædagogisk redskab i skoler eller børnehaver, hvor børnene færdes tæt sammen, og støjniveauet kan udgøre et pr...

Høreværn med Bluetooth

Her på siden har vi samlet et udvalg af billige høreværn eller sikkerhedshøreværn, som du kan få gavn af imod alle former for støjende maskiner. Høreværnet kan også bruges i andre situationer – eksempelvis som et pædagogisk redskab i skoler eller børnehaver, hvor børnene færdes tæt sammen, og støjniveauet kan udgøre et problem.

Vores høreværn kan købes enkeltvis eller i kasser med 6 stk., hvis der er brug for flere til arbejdspladser eller institutioner. Udvalget omfatter både almindelige høreværn, høreværn med Bluetooth, DAD+ og FM radio, samt modeller med indbygget støjreduktion. Har du et høreværn med Bluetooth kan du forbinde det til din mobiltelefon og høre musik og desuden besvare telefonopkald. 

Sørg for at beskytte din hørelse

Det er vigtigt, at du ikke undervurderer, hvor betydeligt det kan være at beskytte dine ører. Ørets opbygning er så fint, at der ikke skal meget til, før det bliver ødelagt.

Har du et arbejde, hvor støjniveauet ofte er højt? Så er det en god idé at beskytte din hørelse, så du undgår at overbelaste den. Som tommelfingerregel kan det nævnes, at lydniveauer under 85 decibel generelt ikke betegnes som skadelige.

Høreværnene her på siden hjælper dig med at afskærme fra de højeste lyde, og mange af dem fungerer således, at du stadig kan føre almindelige samtaler, imens du er iført dit høreværn. Det gør dem nyttige på alle arbejdspladser!

Find det rette høreværn hos PrimusDanmark.dk

Uanset om du er jæger, arbejder i militæret eller på en byggeplads fuld af støj, så kan høreværn fra PrimusDanmark hjælpe dig i hverdagen! Undersøg vores store udvalg, og find de rette, alt efter om du har brug for radio, mikrofon eller et visir.

Vi sørger for en hurtig levering af vores høreværn af høj kvalitet! Når du bestiller på hverdage før kl. 12.00, bliver dine varer pakket og sendt samme dag. Har du brug for at købe et større parti af høreværn? Kontakt os gerne for et godt tilbud.

Mindre
Mere

Kategorier