Stik adapter

Stik adapter

28 varer
Viser 1 - 24 af 28 produkter

Stik/adapter

En stik eller en adapter kan i mange situationer være en nødvendighed, hvis du vil have adgang til dine elektroniske apparater. Hvis du skal ud på en rejse, hvor stikkontakterne er anderledes end herhjemme i Danmark, eller du skal bruge en adapter til anhængertræk, så kan du finde det hos os. Vi har alle former for stik, stikdåser ...

Stik/adapter

En stik eller en adapter kan i mange situationer være en nødvendighed, hvis du vil have adgang til dine elektroniske apparater. Hvis du skal ud på en rejse, hvor stikkontakterne er anderledes end herhjemme i Danmark, eller du skal bruge en adapter til anhængertræk, så kan du finde det hos os. Vi har alle former for stik, stikdåser og adaptere til anhængertræk og trailer - både 7- og 13-polet. Derudover finder du også forskellige dele som forlængerkabel, kontakter og fasevender.

Bredt udvalg af stik og adaptere

Vi kan ganske enkelt ikke undvære strøm i dag, og derfor er en adapter uundværlig! I EU bliver mange maskiner til 230 volt solgt med schuko-stik, som er en mere udbredt type stik end det danske 3-benede stik, hvor man har et særskilt ben til jord. Denne type kan uden videre bruges i danske stikkontakter, men der mangler så jordforbindelse. For at få en jordforbindelse for eksempel til maskinerne på værkstedet kan man investere nogle få kroner i en hybrid-stikprop, som kan videreføre jordforbindelsen fra schuko- stikket til de alm. danske stikkontakter.

Stik og adaptere til anhængertræk

Hos PrimusDanmark kan du finde et bredt udvalg af stik og adaptere til anhængertræk. Der findes kort fortalt 2 forskellige standarder: Det ældre 7-polede stik (som stadig bliver solgt) og den nye 13-polede variant med lidt flere muligheder. Nyere biler og anhængere bliver typisk leveret med det 13-polede stik og har man en lidt ældre bil, kan det være nødvendigt med en adapter. Det samme gælder selvfølgelig den anden vej, hvis man vil forbinde en ny bil og en ældre campingvogn eller trailer. 

Alle vores omformere og stik til anhængertræk finder du til fordelagtige priser, hvilket betyder, at du let kan købe dem hos os uden at bekymre dig om prisen. Du kan derfor være sikker på at få en billig adapter til anhængertræk, som kommer i den bedste kvalitet.

Køb stik og adaptere online hos PrimusDanmark

På vores hjemmeside kan du finde et bredt udvalg af stik og adaptere til forskellige formål. Du kan blandt andet finde et mindre udvalg af stik til cigarettændere, som fx kan bruges sammen med vores lygtebroer, rotorblink, bilkameraer mm.

Har du brug for ekstra udtag i dit cigaretstik kan vi også klare dette. Se vores runde adapter med 3 udtag, som også passer ned i de fleste kopholdere. Det er da smart. Desuden føres et mindre udvalg af kontakter, herunder vippekontakt og trækkontakt, hvoraf sidstnævnte også kan bruges til 400 volt.

Bestil dine cigaretstik og adaptere til 13- og 7-polet stik her i vores webshop, og få dem leveret inden for et par dage.

Mindre
Mere

Kategorier