Fliseskærer

Fliseskærer

12 varer
Viser 1 - 12 af 12 produkter

Bredt udvalg af fliseskærere i høj kvalitet

Hvis du enten på hobby- eller professionelt plan er på udkig efter en kvalitetsstærk fliseskærer, så er du havnet det korrekte sted. Vores fliseskærer kan hurtigt gå hen og blive et uundværligt stykke værktøj, hvis du står og skal i gang med fliseanlægning. Fliseskæreren kan være behjælpelig med at sk...

Bredt udvalg af fliseskærere i høj kvalitet

Hvis du enten på hobby- eller professionelt plan er på udkig efter en kvalitetsstærk fliseskærer, så er du havnet det korrekte sted. Vores fliseskærer kan hurtigt gå hen og blive et uundværligt stykke værktøj, hvis du står og skal i gang med fliseanlægning. Fliseskæreren kan være behjælpelig med at skære fliserne effektivt og hurtigt, så du ender med et projekt, der er veludført.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af fliseskærere, som du finder i forskellige prisklasser. De har dog alle det tilfælles, at du kan stole på den gode kvalitet. Du kan med fordel klikke dig ind på de forskellige modeller og på den måde finde frem til, hvilken udgave som matcher dit behov.  

En fliseskærer både til de store og små projekter

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige fliseskærere. På den måde forsikrer vi nemlig, at vi med stor sandsynlighed har lige præcis det værktøj, som alle vores forskellige kunder leder efter.

Her finder du både de mindre håndholdte skærere, som naturligvis er helt perfekte til de helt små projekter med flere detaljer, men også de større maskiner, som kan skære i de helt store fliser. I vores udvalg finder du desuden også forskelligt tilbehør til fliseskærere. Dette omfatter blandt andet vandpumpe og fejlstrømsrelæ.

FAQ

Hvilke typer fliseskærere findes der? 

Der findes tre hovedtyper af fliseskærere, nemlig manuelle fliseskærere, elektriske fliseskærere og vådskærere. 

Manuelle vådskærere:

En manuel fliseskære er håndholdt og består af et skærehjul, der kan skære gennem fliserne, når der lægges pres på. De bruger ofte diamantskærere til at skære gennem fliserne. 

Elektriske fliseskærere:

En elektrisk fliseskærer kan være en tørskærer eller vådskæremaskine. Tørslibere bruger diamantskiver til at gennemskære fliserne, og de er gode til at skære gennem flere typer fliser og sten. 

Til vådskæremaskiner benyttes der en diamantklinge til at skære gennem fliser, og der bruges vand til at køle klingen og flisen. 

Vådskærere: 

Vådskærere kan også både være manuelle og elektriske. Den type fliseskærer bruger vand til at afkøle skæreklingen, så man kan undgå, at fliserne bliver overophedede. Vådskærere kan både være bærbare og stationære. 

Hvilken fliseskærer skal du vælge?

Valget af fliseskærer afhænger af typen og størrelsen på fliserne og det ønskede resultat. Hvis du kun skal bruge en fliseskærer sjældent og til mindre fliser og projekter, så er en manuel fliseskærer en mulighed. 

Skal du derimod arbejde med større fliser og projekter, hvor du har brug for en mere alsidig og præcis skærer, så er en elektrisk fliseskærer et oplagt valg. En vådskærer kan omvendt være den bedste løsning for dig, hvis du skal skære i store fliser eller meget hårde materialer såsom granit. 

Hvilken fliseskærer er bedst?

Det er svært at sige, hvilken fliseskærer der er den bedste, fordi det blandt andet afhænger af størrelsen og typen af fliserne, der skal skæres. En god fliseskærer er dog en, der kan skære fliserne jævnt og er egnet til at arbejde med den type fliser, du har. 

En elektrisk fliseskærer er mere alsidig end manuelle fliseskærere. Dog kan en manuel fliseskærer være det rette valg for dig, der kun skal bruge skæreren til små fliser eller et mindre projekt. 

Hos PrimusDanmark finder du et bredt udvalg af forskellige typer fliseskærere, så du kan finde en, der passer perfekt til dit lille eller store projekt. Har du spørgsmål til vores maskiner, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. +45 76 62 00 36 eller på mail til info@primusdanmark.dk.

Mindre
Mere

Kategorier