Vaterpas

Vaterpas

8 varer
Viser 1 - 8 af 8 produkter

Her ser du PrimusDanmarks udvalg af vaterpas. Dette dækker både over digitale og almindelige vaterpas. Et vaterpas er en sand nødvendighed i værktøjskassen. Det hjælper dig med at holde øje med, om det du bygger, er i vatter. Det er nemlig ikke altid let at se, med det blotte øje om din konstruktion er i vatter eller ej. Derfor anbefaler vi alti...

Her ser du PrimusDanmarks udvalg af vaterpas. Dette dækker både over digitale og almindelige vaterpas. Et vaterpas er en sand nødvendighed i værktøjskassen. Det hjælper dig med at holde øje med, om det du bygger, er i vatter. Det er nemlig ikke altid let at se, med det blotte øje om din konstruktion er i vatter eller ej. Derfor anbefaler vi altid, at du benytter et vaterpas.

Både digital vaterpas og almindelig

Ved køb af et vaterpas er det vigtigt at gøre sig klart, hvorvidt man har brug for en digital udgave, eller om man kan bruge et almindeligt klassisk vaterpas med luftboble. Selve længden af vaterpasset har selvfølgelig også indflydelse på graden af præcision. Et digitalt vaterpas har flere muligheder end et almindeligt vaterpas. Til gengæld er det mere modtageligt overfor skader – f.eks. fald og stød.

PrimusDanmark sælger håndværktøj både til erhverv og privat. Vi hjælper dig gerne, uanset hvilken udfordringer du står overfor. Når du brug har et vaterpas, så ved vi, at du næppe kan vente alt for længe med at finde ud af om din konstruktion er i vater. Husk at hvis du handler med PrimusDanmark, så ekspederer og sender vi din ordre samme dag, dog kun ved bestilling inden kl. 12:00.

Hvad hedder boblen i et vaterpas?

Boblen i et vaterpas er en luftboble. Det lille glasrør kaldes en libelle, og det indeholder olie eller ethanol med en lille luftboble i. Libellen er omkranset af en ramme, så luftboblen vil befinde sig i midten, når libellen holdes vandret. Derfor kan man bruge en libelle og et vaterpas til at se, om et plan er helt præcist vandret.

Hvordan virker et vaterpas?

Vaterpas virker ved hjælp af en libelle, der viser, om et plan er helt nøjagtigt vandret eller lodret. Vaterpas virker af sig selv, og du skal ikke justere på noget. 

Libellen består af en ramme med et glasrør i. Når luftboblen befinder sig i midten af libellen, er det en indikator for, at planet er enten helt lodret eller helt vandret. Du kan aflæse det på libellen, når prikken rammer stregen eller pælen.

Mindre
Mere

Kategorier