Havepumpe

Havepumpe

3 varer
Viser 1 - 3 af 3 produkter

Havepumpe

Vi sælger både til private og til erhverv. Om du står og mangler en havepumpe til hjemmets forbrug eller flere til firmaets springvand, vil havepumpen fra Flo være et sikkert hit. Pumpen er med sin 600 watt motor en af de stærkere maskiner på markedet. Den moderne jet-teknologi tager dig, bogstaveligt talt, til nye højder, da havepump...

Havepumpe

Vi sælger både til private og til erhverv. Om du står og mangler en havepumpe til hjemmets forbrug eller flere til firmaets springvand, vil havepumpen fra Flo være et sikkert hit. Pumpen er med sin 600 watt motor en af de stærkere maskiner på markedet. Den moderne jet-teknologi tager dig, bogstaveligt talt, til nye højder, da havepumpen kan løfte rent vand helt op til 35 meter. Derudover har den kraftfulde pumpe en stor kapacitet og kan flytte 2800 liter vand pr. time.

Du vil hurtigt opdage hvor meget hårdt arbejde og hvor mange brugbare timer, der går af din opgave, når du bruger en havepumpe af høj kvalitet, som dem vi har på PrimusDanmarks webshop. Brug den blandt andet til at flytte vand fra regnvandstønder, eller til større mængder arbejde som at fylde poolen, så den bliver klar til sommerens strabadser og sjov.

Havepumpen arbejder effektivt og stærkt med en kraftfuld sugehøjde på 7 meter, og kan køre uafbrudt uden at miste sin effektivitet og styrke. Du er garanteret et stykke værktøj, der fungerer og lever op til sit ry. Hvis du har brug for personlig rådgivning, er du velkommen til at ringe os op og få en snak omkring valget af havepumpe eller trykpumpe. 

Mindre
Mere

Kategorier