Generator

Generator

32 varer
Viser 1 - 24 af 32 produkter

Generator

Det er ideelt at have en generator, eksempelvis til sin campingvogn, men det er nok alligevel i forbindelse med udendørs arbejde, at de fleste bruger deres generator. Den kan bruges som strømkilde, så du kan få lys og varme og gang i dine maskiner. I haven er en generator nærmest uundværlig, hvis du ikke har 230 volt til rådighed og g...

Generator

Det er ideelt at have en generator, eksempelvis til sin campingvogn, men det er nok alligevel i forbindelse med udendørs arbejde, at de fleste bruger deres generator. Den kan bruges som strømkilde, så du kan få lys og varme og gang i dine maskiner. I haven er en generator nærmest uundværlig, hvis du ikke har 230 volt til rådighed og gerne vil bruge elektrisk værktøj i din have eller ved andet arbejde i det fri.

Generatorer har fået deres navn af det græske ord ”dynamis”, hvilket betyder kraft. Hos Primusdanmark.dk tilbyder vi mange forskellige generatorer med forskellig ydelse (målt i watt), og det kan måske virke uoverskueligt for dig, hvis det er første gang, du skal ud og købe en.

Derfor står vi selvfølgelig til rådighed for dig, så du kan få den rette vejledning, når du skal købe en ny generator. Vi kan træffes telefonisk på alle hverdage, men du er også velkommen til at besøge vores butik i Børkop.

Digital generator

Noget af det, nogle har brug for hjælp til, er at finde ud af, om det bedst kan svare sig at købe en klassisk generator eller en digital generator. De klassiske er ideelle til groft arbejde såsom drift af værktøjer med simple elmotorer, mens de digitale har andre gode egenskaber og fx kan bruges til at drive følsomt elektronisk udstyr som TV og computere. Det hele kommer an på, hvad du har behov for.

Du kan læse mere om hver enkelt generator her på siden, hvis du blot klikker på billedet af den, du vil vide mere om. Her finder du specifikationer for de enkelte generatorer, hvor du både kan se ydeevne og meget andet.

Mindre
Mere

Kategorier