Kombimaskine til træ

Kombimaskine til træ

2 varer
Viser 1 - 2 af 2 produkter

Kombimaskine til træ

Hvis du arbejder meget med træ, har du sikkert ofte stået i en situation, hvor du har haft brug for flere forskellige maskiner på samme tid. Men det kan være svært og ikke mindst dyrt at anskaffe sig diverse maskiner til træ, og det kan desuden være bøvlet at medbringe dem alle på samme tid. Men med en kombimaskine til træ ...

Kombimaskine til træ

Hvis du arbejder meget med træ, har du sikkert ofte stået i en situation, hvor du har haft brug for flere forskellige maskiner på samme tid. Men det kan være svært og ikke mindst dyrt at anskaffe sig diverse maskiner til træ, og det kan desuden være bøvlet at medbringe dem alle på samme tid. Men med en kombimaskine til træ kan du spare besværet væk.

En kombimaskine til træ er en maskine med flere værktøjer. Helt konkret betyder det, at du både får en tykkelseshøvl, en afretter samt udsugningssystem og støvpose i en og samme maskine. Disse værktøjer findes i vores mindre kombimaskine til træ, men hvis du har brug for flere egenskaber, er vores større modeller måske noget for dig.

Vælger du en mere avanceret model, får du en kombimaskine til træ, der både kan fungere som afretter, tykkelseshøvl, bordsav, fræser og hulsavsbor. På den måde bliver dine muligheder i arbejdet med træ udvidet gevaldigt, og den kraftige motor sørger for, at du altid kan stole på din maskine.

Vil du vide mere om vores kombimaskiner, er du meget velkommen til at ringe til os på 76 62 00 36, men du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores butik i Børkop, hvor modellerne kan ses og prøves.

Mindre
Mere

Kategorier