Gratis gave til dig !

Klik for at se mere
Kædesav

Kædesav

15 varer
Viser 1 - 15 af 15 produkter

Kædesav - et uundværligt værktøj

En kædesav er et af de mest anvendte og nødvendige arbejdsredskaber hos folk, der arbejder i blandt andet parker eller skove. De er uundværlige, når træer skal fældes og buskads skal klippes til. Af den grund tilbyder vi hos PrimusDanmark et stort udvalg af kædesave i forskellige størrelser, så du uden besvær ka...

Kædesav - et uundværligt værktøj

En kædesav er et af de mest anvendte og nødvendige arbejdsredskaber hos folk, der arbejder i blandt andet parker eller skove. De er uundværlige, når træer skal fældes og buskads skal klippes til. Af den grund tilbyder vi hos PrimusDanmark et stort udvalg af kædesave i forskellige størrelser, så du uden besvær kan finde frem lige præcis den model, du har brug for til udførelsen af dine opgaver.

Motorsave eller kædesave? Kært barn har mange navne

Kædesave bliver ofte omtalt som motorsave og der er altså ingen forskel ud over de forskellige bogstaver. Disse maskiner findes med forskellige længder af sværd, altså den del af saven, hvor kæden bevæger sig om. Og her er der en klar sammenhæng mellem motorens størrelse og hvor langt et sværd man kan sætte på den pågældende kædesav. Jo større motor, desto længere sværd kan man typisk sætte på, og de motorsave vi har til salg her i webshoppen, bliver alle solgt med længst muligt sværd.

Gør arbejdet nemmere med en kædesav

Når du bruger en kædesav til at save igennem træ, undgår du de slidsomme bevægelser med krop og arme, som du ellers nødt til at foretage, hvis du saver med en almindelig sav. Det er også muligt at tilkøbe et savværk, som er vores betegnelser for et stativ til montering direkte på kædesavens sværd. Med savværket kan man save præcise snit på langs af træstammer og kan på den måde selv producere egne planker og brædder.

Hvordan kan man vælge den rigtige motorsav til ens behov, og hvilke faktorer skal man overveje?

Det vigtigste ved valget af en motorsav er, at den skal matche dine behov. Her er det nødvendigt at overveje hvilke typer af opgaver den skal klare med henblik på dens størrelse, hvilken typer motor den skal have i forhold til brug af benzin eller en stikkontakt indenfor rækkevidde samt dens hestekræfter for optimal udførelse af den pågældende opgave.

Arbejde med en kædesav kræver sikkerhedsudstyr

Med en kædesav er der mange kræfter på spil, og derfor er det vigtigt du iklæder dig det nødvendige sikkerhedsudstyr, for at du ikke kommer til skade, hvis noget pludselige går galt. Her anbefaler vi, at du bruger sikkerhedsgodkendte skærebukser, for med disse forhindrer du de allerværste ulykker, da en sav med fuld hastighed kan skabe alvorlige skader på dine ben, hvis nu uheldet skulle være ude.

Husk desuden også at bruge det rette beskyttelsesudstyr i form at hjelm, støvler og høreværn, så du pakket godt og forsvarligt ind, når du bruger din kædesav.

Hvad er de vigtigste sikkerhedsmæssige hensyn, man skal tage, når man bruger en motorsav?

En motorsav er en kraftig maskine, og derfor er der en række faktorer, som er vigtige at tage hensyn til. Det er vigtigt at holde løbende kontrol og vedligeholde motorsaven, så den altid fungerer optimale. I brug vil sikkerhedsmæssig påklædning hjælpe med at afværge mulige ulykke mens to hænder på motorsaven giver den bedste kontrol over maskinen.

Hos PrimusDanmark er vi forhandler af din nye kædesav

Her hos os har vi samlet et bredt udvalg af kædesave og det nødvendige tilbehør, så alt hvad du skal bruge, er samlet på ét sted. Vi både motorsave på benzin og el samt tilbehør som kæder til kædesave, reservedele og meget mere.

Gå endelig på opdagelse i udvalget, og find din næste kædesav her hos. Vi står også klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til produkterne. Vi er ikke længere væk, end at du kan kontakte os på enten telefon eller mail.

Mindre
Mere

Kategorier