Dykpumpe

Dykpumpe

20 varer
Viser 1 - 20 af 20 produkter

Er du på udkig efter en god dykpumpe til en konkurrencedygtig pris? Vi har billige dykpumper af høj kvalitet, så du kan finde den rette dykpumpe til dig her i udvalget. Se nærmere på mulighederne og læs mere her på siden, hvis du gerne vil blive informeret om, hvad en dykpumpe er, og hvordan den virker.

Hvad er en dykpumpe?

En dykpumpe er en p...

Er du på udkig efter en god dykpumpe til en konkurrencedygtig pris? Vi har billige dykpumper af høj kvalitet, så du kan finde den rette dykpumpe til dig her i udvalget. Se nærmere på mulighederne og læs mere her på siden, hvis du gerne vil blive informeret om, hvad en dykpumpe er, og hvordan den virker.

Hvad er en dykpumpe?

En dykpumpe er en pumpe, der bruges til at pumpe vand væk med. En dykpumpe kan være yderst anvendelig for både erhvervsdrivende og private. Har du eksempelvis været uheldig at få oversvømmet din kælder derhjemme, så kan en dykpumpe tømme kælderen for vand, og på den måde kan den spare dig for store udgifter til de virksomheder, som hjælper med at fjerne vand fra kældre.

Mange dykpumper kan desuden bruges som drænpumpe, hvilket giver gode muligheder for at kunne tømme eksempelvis sivebrønde eller udgravninger til byggeri for vand. Uønskede vandmængder kan hurtigt forårsage skader for mange tusinder kroner, så en dykpumpe kan hurtigt tjene sig ind, så du kan forhindre det værste udfald af et kraftigt regnskyl eller lignende.

Hvordan virker en dykpumpe?

En dykpumpe virker ved, at pumpen dykkes ned i det vand, du ønsker at føre væk. Når pumpen er tændt eller sat til automatisk detektion af vand, så suger den helt enkelt vandet væk. En dykpumpe med svømmeflyder kan detektere om vandstanden er steget og starte med at pumpe på baggrund af dette. Andre dykpumper kræver, at du tænder og slukker pumpen manuelt.

Dykpumper til brønde af høj kvalitet

Hvis du skal pumpe vand ud af en brønd eller drænbrønd, så er en dykpumpe med svømmeflyder eller intern sensor ideel til formålet. Det vil sige, at pumpen aktiveres, når der løber vand ind i den. Denne type pumpe er velegnet i smalle brønde eller steder, hvor du vil undgå for høj vandstand, før pumpen går i gang. Så vil din dykpumpe automatisk holde vandniveauet som du ønsker det og kun arbejde, når der er noget at suge op.

Du kan både finde dykpumper med eller uden flyder, mens vi også forhandler modeller med kniv og flyder. 

Brug en lille dykpumpe til kælderen

Hvis dit hjem har en kælder, der risikerer at stå under vand, når der kommer voldsom nedbør, så er det fornuftigt at have en lille dykpumpe stående klar. Så kan du beskytte dine ejendele mod vandet og også undgå, at der kommer skimmel som resultat af stillestående vand i kælderen. Hvis du blot får brug for din dykpumpe én gang, så har du med stor sandsynlighed tjent udgiften ind igen, fordi du har undgået at skulle ringe til professionelle, og fordi du har sikret alle genstandene i kælderen.

Hurtig levering på dykpumper

Hos Primusdanmark.dk har vi sammensat et bredt udvalg af dykpumper, som du finder her på siden. Vores sortiment dækker de fleste behov, hvilket betyder, at vi både forhandler professionelle dykpumper med store pumpeevner og mindre dykpumper til billigere priser. Har du brug for råd og vejledning til at finde den rette dykpumpe til dit behov, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 76 62 00 36, men du kan også besøge os i vores store butik i Børkop, hvor produkterne også forhandles.

Hvis du bestiller din nye dykpumpe inden kl. 12, kan vi nå at pakke og afsende allerede samme dag.

Mindre
Mere

Kategorier