Ligesliber

Ligesliber

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 produkt

Ligesliber

Ligesliberen er et kraftfuldt værktøj til mange forskellige opgaver og kan med fordel anvendes af en lang række håndværkere, men private kan naturligvis også få glæde af dette praktiske værktøj. Disse maskiner er udstyret med en kraftig motor og kører med omdrejningstal helt op til omkring 26.000 omdrejninger pr. minut og enkelt mode...

Ligesliber

Ligesliberen er et kraftfuldt værktøj til mange forskellige opgaver og kan med fordel anvendes af en lang række håndværkere, men private kan naturligvis også få glæde af dette praktiske værktøj. Disse maskiner er udstyret med en kraftig motor og kører med omdrejningstal helt op til omkring 26.000 omdrejninger pr. minut og enkelt modeller kan endda have mulighed for variabel indstilling af hastighed.

Der findes ligeslibere til både batteri, 230 volt og trykluft, men fælles for dem er, at de alle er udstyret med en 6 mm fatning til montering af værktøj. Maskinerne kan bruges med en enkelt hånd, men da der er mange kræfter på spil anbefales det at bruge begge hænder, så man har god kontrol over maskinen.

Hos PrimusDanmark.dk har vi et mindre udvalg af ligeslibere som vi sælger til meget konkurrencedygtige priser. Husk at vi også har lynhurtig levering og hvis du bestiller værktøj eller fx en ligesliber i vores webshop, kan den typisk afsendes samme dag, dog forudsat at ordren indgås før middag.

Hvem handler du med, hvis du købe en ligesliber i vores webshop? PrimusDanmark.dk er en mindre importør og vi har specialiseret os i maskiner, værktøj mm. Vi forsøger at holde et rimeligt niveau mellem pris og kvalitet, så man kan få noget godt værktøj til nogle fornuftige priser.

Mindre
Mere

Kategorier