Bænksliber

Bænksliber

29 varer
Viser 1 - 29 af 29 produkter

Bænksliber & båndsliber

En bænksliber er et fremragende redskab at have i sit udvalg af værktøj, hvis man er en rigtig gør-det-selv-mand.  

Typisk bruges en bænksliber til at slibe økser, knive eller andre redskaber og værktøjer i metal, der skal være helt skarpe for at fungere optimalt. Derfor er en bænksliber et godt værktøj at have for de f...

Bænksliber & båndsliber

En bænksliber er et fremragende redskab at have i sit udvalg af værktøj, hvis man er en rigtig gør-det-selv-mand.  

Typisk bruges en bænksliber til at slibe økser, knive eller andre redskaber og værktøjer i metal, der skal være helt skarpe for at fungere optimalt. Derfor er en bænksliber et godt værktøj at have for de fleste gør-det-selv-mænd, da man selv kan stå for at gøre sit andet udstyr knivskarpt. 

Står du med materialer, hvor du skal have afslebet lakrester eller maling, er en båndsliber, som en bænksliber også er kendt som, også en god ven at have i sit hjemmeværksted, så du nemt kan slibe og polere dine materialer, til de er glatte og blanke. 

Maskinerne findes i mange forskellige størrelser, så står du og mangler en bænksliber, er det bare at slå dig løs i vores udvalg – her kan du med garanti finde en løsning, der passer til dine behov. 

Hos PrimusDanmark.dk tilbyder vi altid et stort udvalg at bænkslibere og tilbehør i høj kvalitet til skarpe priser. Under produktbeskrivelserne på de forskellige bænkslibere kan du læse mere om de konkrete specifikationer.    

Har du allerede en båndsliber stående i værkstedet, men skal du have en ny sten, polerskive, bestkyttelsesskærm eller andet tilbehør til din maskine, så er PrimusDanmark.dk stedet at finde dine ønsker. Vi er altid klar til at vejlede, når du ringer til os eller besøger vores butik, hvor de fleste af vores varer er udstillet. 

Mindre
Mere

Kategorier