Bordrundsav

Bordrundsav

8 varer
Viser 1 - 8 af 8 produkter

Leder du efter den helt rette bordrundsav til dit professionelle værksted eller veludstyrede hjemmeværksted? Her på siden har vi samlet alle vores mange modeller af bordrundsave, så du har alle muligheder for at finde det, du søger. Se nærmere på mulighederne og læs videre her, hvis du gerne vil blive klogere på udvalget og de forskellige typer ...

Leder du efter den helt rette bordrundsav til dit professionelle værksted eller veludstyrede hjemmeværksted? Her på siden har vi samlet alle vores mange modeller af bordrundsave, så du har alle muligheder for at finde det, du søger. Se nærmere på mulighederne og læs videre her, hvis du gerne vil blive klogere på udvalget og de forskellige typer af bordrundsave.

Hvad er en bordrundsav?

En bordrundsav er en samlet betegnelse for en transportabel sav, som enten placeres på et bord, men som også kan være udstyret med ben, så den kan betjenes fritstående. Som regel kan klingen desuden vippes, så du kan skære i smig, og du får dermed en alsidig sav til mange opgaver. 

Der findes mange modeller på markedet, og de forskellige prisklasser og udgaver, som opfylder forskellige behov, kan være svære at finde rundt i. Derfor har vi samlet et bredt - men overskueligt - udvalg, hvor både gør-det-selv-personen og den professionelle håndværker kan finde den helt rigtige maskine.

Hvilken bordrundsav skal man vælge?

Du skal vælge en bordrundsav, der passer dit behov og de projekter, du har gang i. 

Hvis du vælger en stationær bordrundsav, er maskinen forholdsvis fastlåst. En bordrundsav er nemlig meget tung og svær at flytte på. Vælger du en bordrundsav på et stativ, kan du nemmere flytte rundt på maskinen. 

Når du vælger bordrundsav, bør du desuden tænke på motorkraften, mulighed for støvsugertilslutning, vægten, skæredybden og om bordrundsaven skal være drevet med batteri eller ledning.

Find en lille bordrundsav, så du altid er mobil

Har du behov for let at kunne transportere din bordrundsav, så du kan arbejde med dine emner på vidt forskellige steder? Hvis det vigtigste for dig er at kunne arbejde fleksibelt på forskellige lokationer, så kan du med fordel vælge en af vores mindre bordrundsave, der er lige til at sætte op på kort tid. Her er prisen også lav, da du med en lille bordrundsav ikke får den helt samme effekt, som du gør med en stor eller stationær bordrundsav.

En stationær bordrundsav til værkstedet

Hvis du bare gerne vil have en bordrundsav på værkstedet, og det ikke er nødvendigt at flytte den frem og tilbage, så får du mest for pengene ved at vælge en stationær bordrundsav. Med en stationær model, så får du et højt antal watt og plads til større emner. Det er den langtidsholdbare løsning for dig, der ikke har brug for en mobil løsning, da du så kan arbejde med emner i mange størrelser.

Billige bordrundsave af god kvalitet

Hos PrimusDanmark går vi op i, at vores produkter lever op til vores kunders høje forventninger. Derfor bestræber vi os altid på at tilbyde kvalitetsmaskiner og -værktøj til fordelagtige priser, og de principper gør sig også gældende, hvis du køber en bordrundsav hos os.

Alt efter hvad dit behov er, anbefaler vi altid, at du sammenligner, hvad du konkret har brug for med de egenskaber og funktioner, de enkelte modeller har. På den måde kan du nemlig nemmere finde frem til det rette produkt for dig.  

Hurtig levering af din nye bordrundsav

Du kan gå på opdagelse i vores sortiment af bordrundsave her på siden. Opstår der i den forbindelse spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 76 62 00 36, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Når du er klar til bestilling, så kan du glæde dig over vores hurtige levering. Hvis du bestiller inden kl 12, så sørger vi nemlig for, at din bordrundsav bliver pakket og afsendt samme dag.

Mindre
Mere

Kategorier