Kantskærer

Kantskærer

13 varer
Viser 1 - 13 af 13 produkter

Kantskærere til ethvert behov

Hos PrimusDanmark finder du flere forskellige muligheder indenfor kantskærere. Hvis du allerede har en multiskærer eller hækkeklipper og ikke vil ud og investere i en helt ny maskine, så kan du købe en kantskærer, som kan sættes på din nuværende maskine.

Du finder selvfølgelig også de almindelige kantskærere med b...

Kantskærere til ethvert behov

Hos PrimusDanmark finder du flere forskellige muligheder indenfor kantskærere. Hvis du allerede har en multiskærer eller hækkeklipper og ikke vil ud og investere i en helt ny maskine, så kan du købe en kantskærer, som kan sættes på din nuværende maskine.

Du finder selvfølgelig også de almindelige kantskærere med benzinmotor. Vi har en mindre model, med færre hestekræfter, samt den professionelle model med stor motor og dobbelthjul foran. Derudover finder du selvfølgelig klinger, så du kan udskifte de gamle, når de bliver slidt.

Skån kroppen med en kantskærer med hjul

En kantskærer er et nyttigt redskab, hvis du har en have med mange bede eller bare græskanter ud til for eksempel terrasse eller fliser. Med en kantskærer, kan du nemt og hurtigt beskære græskanterne rundt om i din have, så de ser pæne og skarpe ud.

En af de helt store fordele ved en kantskærer er, at du slipper for at belaste din ryg og knæ, som du ville gøre, hvis du skulle beskære kanterne manuelt. Med en kantskærer kan du stå i en komfortabel arbejdsposition og lade maskinen gøre arbejdet. Det er især en stor hjælp, hvis du har store områder der skal klippes, for eksempel en park eller en have med mange bede og kanter.

Find en elektrisk kantskærer hos PrimusDanmark

Hos PrimusDanmark kan du finde lige den elektriske kantskærer, du mangler til din have. Vi har alt det udstyr, du skal bruge til at lave en snorlige græskant, så haven kan få et velholdt og flot udseende. 

Har du spørgsmål til vores kantskærere, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. +45 76 62 00 36 eller på mail til [email protected]. Du er også meget velkommen til at besøge vores butik i Børkop. 

FAQ

Hvad er en kantskærer?

En kantskærer er et haveredskab, der har til formål at skære græsset til langs bede og fliser i haven, så du kan få en helt lige græskant. Den er oplagt at bruge til at lave en skarp linje mellem græsset og eksempelvis blomsterbede, indkørslen eller terrassen.

Når du bruger en kantskærer, så får græsplænen en pæn og jævn kantlinje, så din have nemt får et velplejet udseende. 

Kantskærere kan både være manuelle og elektriske, hvor de er drevet af en motor. Manuelle kantskærere har ofte et langt håndtag, som giver brugeren mulighed for at stå oprejst, mens han eller hun manuelt skærer langs græskanten. En elektrisk kantskærer er oplagt til større haver eller græsplæner, hvor de vil kunne klare arbejdet mere effektivt. 

Hvordan bruger man en kantskærer?

Brugen af en kantskærer kan variere lidt alt afhængigt af typen af kantskærer og opgaven, der skal udføres. 

Til at trimme en græskant i haven kan du bruge denne fremgangsmåde: 

1. Forbered græsplænen ved at fjerne sten eller andre hårde genstande, der kan forhindre kantskæreren i at skære lige og jævnt.

2. Indstil din kantskærer, så den er tilpasset den græskant, du ønsker at skabe. 

3. Placér kantskæreren langs kanten på græsplænen og start den. Skær langs kanten på græsplænen med et jævnt tryk og kør kantskæreren frem og tilbage langs kanten for at få et lige resultat. Fortsæt med at skære til du er nået hele vejen rundt.

4. Fjern græs, jord og lignende langs kanten på græsplænen. Nu har du en snorlige kant på din græsplæne.

Mindre
Mere

Kategorier