Sækkevogn

Sækkevogn

13 varer
Viser 1 - 13 af 13 produkter

Sækkevogn

Er du på udkig efter en solid sækkevogn til en god pris, er du havnet det rigtige sted. Hos Primusdanmark.dk forhandler vi nemlig sækkevogne i gode og solide kvalitetsmaterialer, og som altid har vi sørget for skarpe priser på vores produkter. Her på siden finder du vores udvalg af sækkevogne samt ekstraudstyr, reservedele og tilbehør...

Sækkevogn

Er du på udkig efter en solid sækkevogn til en god pris, er du havnet det rigtige sted. Hos Primusdanmark.dk forhandler vi nemlig sækkevogne i gode og solide kvalitetsmaterialer, og som altid har vi sørget for skarpe priser på vores produkter. Her på siden finder du vores udvalg af sækkevogne samt ekstraudstyr, reservedele og tilbehør til modellerne.

Med en god sækkevogn bliver rigtig mange arbejdsopgaver nemmere at udføre. I det daglige arbejde med tunge eller uhåndterbare elementer er en sækkevogn nærmest uundværlig, fordi den gør det muligt at flytte mere, uden det går ud over din krops ve og vel med skæve løft.

En sækkevogn kan bruges af stort set alle, uanset om det er til privat brug eller i professionel sammenhæng. Skal du eksempelvis sætte alle urtepotterne frem på terrassen derhjemme, er en sækkevogn oplagt at bruge som hjælperedskab, når de skal flyttes, mens en sækkevogn selvfølgelig også kan bruges til at transportere fliser, sten, hårde hvidevarer, tunge poser med haveaffald og meget, meget mere.

I vores udvalg finder du eksempelvis en sækkevogn med en lasteevne på helt op til 250 kg. Dermed er det meget få ting, som ikke kan flyttes med denne sækkevogn, der også leveres med udfaldsrampe, så det også bliver muligt at flytte større objekter.

Vil du vide mere om de enkelte produkter, skal du blot klikke på billedet af den ønskede vare, hvorefter du vil kunne finde produktspecifikationer. Har du behov for råd og vejledning til at finde den rigtige sækkevogn eller det rigtige tilbehør, er du naturligvis velkommen til at ringe til os – vi er klar til at hjælpe på alle hverdage, hvis du ringer til os på 76 62 00 36.

Mindre
Mere

Kategorier