Sækkevogn

Sækkevogn

9 varer
Viser 1 - 9 af 9 produkter

Med en sækkevogn skåner du dig selv og din krop 

Hvis du er på udkig efter en solid sækkevogn til en god pris, så er du med sikkerhed havnet det rigtige sted. Hos PrimusDanmark forhandler vi nemlig sækkevogne i gode og solide kvalitetsmaterialer, og som altid har vi sørget for skarpe priser på alle vores produkter. Kast endelig et blik på udval...

Med en sækkevogn skåner du dig selv og din krop 

Hvis du er på udkig efter en solid sækkevogn til en god pris, så er du med sikkerhed havnet det rigtige sted. Hos PrimusDanmark forhandler vi nemlig sækkevogne i gode og solide kvalitetsmaterialer, og som altid har vi sørget for skarpe priser på alle vores produkter. Kast endelig et blik på udvalget her på siden, hvor du finder forskellige modeller af sækkevogne samt forskelligt ekstraudstyr, reservedele og tilbehør til vognene.

Med en god sækkevogn bliver rigtig mange arbejdsopgaver gjort nemmere at udføre. I det daglige arbejde med tunge eller uhåndterbare elementer er en sækkevogn nærmest uundværlig, fordi den gør det muligt at flytte mere, uden det går ud over din krops ve og vel med både skæve og tunge løft.

En sækkevogn kan bruges af stort set alle, uanset om det er til privat brug eller i professionel sammenhæng. Skal du for eksempel sætte alle urtepotterne frem på terrassen derhjemme, er en sækkevogn oplagt at bruge som hjælperedskab, når de skal flyttes, mens en sækkevogn selvfølgelig også kan bruges til at transportere fliser, sten, hårde hvidevarer, tunge poser med haveaffald og meget, meget mere.

Vælg den rette sækkevogn til dit behov

I forbindelse med valget af sækkevogn er det vigtigt at tage stilling til, hvor meget den skal være i stand til at løfte. I vores udvalg finder du for eksempel en sækkevogn med en lasteevne på helt op til 250 kg, og dermed er det meget få ting, som ikke kan flyttes med denne sækkevogn. Også her er en udfaldsrampe et plus, da den kan hjælpe dig med at gøre det muligt at flytte større objekter på vognen.

Hvad er den maksimale vægt, en sækkevogn kan løfte?

Sækkevogne kommer i et væld af forskellige størrelser og løfteevner, og med dem er det ingen sag at transportere tunge ting rundt i haven. Hos PrimusDanmark finder du sækkevogne til 150 kg mens den maksimale vægt en af vores sækkevogn kan løfte er på 250 kg.

Hvordan kan man sikre, at genstande ikke falder af sækkevognen under transport?

Alle sækkevogne hos PrimusDanmark har en udfaldsrampe, hvor godset kan stå på. Her skal du sørge for, at det står stabilt, men hvis det er for tungt, eller der er risiko for, at det kan falde af under transport, så er en god løsning altid at spænde det fast. På den måde tager du ikke en chance, ved at risikere, at det kan falde af og gå i stykker.

Køb din kommende sækkevogn hos PrimusDanmark

Fælles for alle sækkevognene hos os er deres høje kvalitet og den skarpe pris. Netop af den grund har alle mulighed for at købe godt værktøj, der virker, og som gør arbejdsprocessen langt nemmere at udføre.

Hvis du vil vide mere om de enkelte produkter, skal du blot klikke på billedet af den ønskede vare, hvorefter du vil kunne finde produktspecifikationerne. Har du behov for råd og vejledning til at finde den rigtige sækkevogn eller det rigtige tilbehør, er du naturligvis også velkommen til at ringe til os – vi er klar til at hjælpe på alle hverdage, hvis du enten ringer til os på 76 62 00 36 eller kontakter os via vores kontaktformular.

Mindre
Mere

Kategorier