Transportbånd

Transportbånd

7 varer
Viser 1 - 7 af 7 produkter

Transportbånd

Køb transportbånd online hos PrimusDanmark. Vi har altid mange transportbånd til salg til lave priser. Tidligere har vores transportbånd været med 400 volt elmotor, men fra juli 2013 kan de også leveres med en 230 volt motor, hvilket skulle give lidt flere anvendelsesmuligheder. Kan fx bruges til brænde/træ, affald, træpiller, ste...

Transportbånd

Køb transportbånd online hos PrimusDanmark. Vi har altid mange transportbånd til salg til lave priser. Tidligere har vores transportbånd været med 400 volt elmotor, men fra juli 2013 kan de også leveres med en 230 volt motor, hvilket skulle give lidt flere anvendelsesmuligheder. Kan fx bruges til brænde/træ, affald, træpiller, sten, foderpiller, mm. Alle vore transportbånd kan transportere jord (dog kun håndlæsning) - man kan evt. lave et par småændringer som vist på billederne af den blå model.

Transportbånd fås i følgende længder: 3,2 og 5 samt 6,8 meter og er allesammen udstyret med massive hjul og 1, 2 eller 3 sæt ben afhængig af længde. Bemærk også at det er muligt at sætte transportbånd i forlængelse af hinanden.

Desuden tilbydes lynhurtig levering af transportbånd: køb i dag inden kl. 12 og få det leveret næste hverdag/arbejdsdag. Ring også gerne for en uforpligtende snak eller kig forbi i Børkop, hvor vi har de forskellige transportbånd udstillet. Bemærk dog at der kan være rift om de forskellige transportører, så det kan være en god idé at tjekke lagerstatus, inden man kører hjemmefra.

Mindre
Mere

Kategorier