Gratis gave til dig !

Klik for at se mere
Brændekløver

Brændekløver

12 varer
Viser 1 - 12 af 12 produkter

Brændekløver 

Er du ved at have kløvet nok brænde med din økse, eller drømmer du bare om selv at kløve dit brænde til brændeovnen, så er en brændekløver fra PrimusDanmark.dk måske løsningen for dig. 

Med en brændekløver får du muligheden for hurtigt og effektivt at få kløvet en stor mængde træ til brænde, så du kan få tændt op i pejsen i de ko...

Brændekløver 

Er du ved at have kløvet nok brænde med din økse, eller drømmer du bare om selv at kløve dit brænde til brændeovnen, så er en brændekløver fra PrimusDanmark.dk måske løsningen for dig. 

Med en brændekløver får du muligheden for hurtigt og effektivt at få kløvet en stor mængde træ til brænde, så du kan få tændt op i pejsen i de kolde vintermåneder. 

Hos PrimusDanmark.dk forhandler vi brændekløvere i forskellige størrelser og med forskellige egenskaber. En brændekløver fås som benzindrevet, men det er også muligt at købe en eldrevet brændekløver. 

Stor brændekløver = stort kløvetryk

En brændekløver fås med forskellige kløvetryk – eksempelvis 12, 16, 22 og 26 tons. Er du i tvivl om, hvilken brændekløver der passer til dine behov, står vi klar med hjælp og vejledning.  

Ring endelig til os på 76 62 00 36 for at få råd til køb af din næste brændekløver, eller kom forbi vores butik i Børkop, hvor mange af vores varer også står udstillet.  

Som en ekstra service tilbyder vi også klargøring af din brændekløver. Her skal du blot tilkøbe ”Klargøring” under selve produktet, og så samler vi din brændekløver og fylder hydraulikolie og motorolie på. Med i prisen er også opstart og kontrol af maskinen, så du ikke selv skal stå for det. 

Har du allerede en brændekløver, som du mangler tilbehør til, har vi også et stort udvalg af udstyr i god kvalitet til skarpe priser. 

Da vi har eget lager, kan vi levere din brændekløver samt reservedele og værktøj inden for få dage, men du kan også afhente i vores butik.  

Hvilken brændekløver er bedst?

Når du skal vælge den bedste brændekløver, er der flere ting, du bør overveje. Få et overblik over de bedste brændekløvere til dit behov her: 

  • Kapacitet - En lille brændekløver kan klare op til 7 tons, hvor de store brændekløvere kan kløve op til 22 tons.
  • Kløvning - Små brændekløvere kløver kun vandret, hvorimod større brændekløvere også kan kløve lodret.
  • Motor - Skal din brændekløver drives af benzin eller køre elektrisk?
  • Kløvelængde - Hvilken længde skal dit kløvede brænde have?

Hvilken olie til brændekløver?

Du skal bruge hydraulikolie til din brændekløver. Hydraulikolie er tyndere end normal olie, og derfor kan stemplet i brændekløveren nemmere og hurtigere bevæge sig. Desuden kan hydraulikolie bedre tåle høje temperaturer uden at koge, hvilket er fornuftigt i en maskine som en brændekløver.

Mindre
Mere

Kategorier