Løvsuger

Løvsuger

17 varer
Viser 1 - 17 af 17 produkter

Løvsuger - en nødvendighed i danske haver

En løvsuger er et praktisk værktøj, der gør det meget nemmere at samle nedfaldne blade op, der har samlet sig på jorden. Her bliver alt det opsugede plantemateriale samlet i en opsamlingspose, så det nemt kan transporteres der hen, hvor det skal. På den måde er det i og for sig en stor og kraftig udendø...

Løvsuger - en nødvendighed i danske haver

En løvsuger er et praktisk værktøj, der gør det meget nemmere at samle nedfaldne blade op, der har samlet sig på jorden. Her bliver alt det opsugede plantemateriale samlet i en opsamlingspose, så det nemt kan transporteres der hen, hvor det skal. På den måde er det i og for sig en stor og kraftig udendørs støvsuger, der er god til at suge blandt andet blade og andet haveaffald op fra jorden.

Om efteråret falder de fleste blade af træerne i Danmark, og det beskæftiger i høj grad de fleste haveejere når bladene skal samles sammen igen. Men med en løvsuger kan du gøre arbejdet nemmere, da den både vil øge effektiviteten og mindske sliden for din ryg, dine arme og dine skuldre. Det kan nemlig være yderst besværligt at rive mange blade sammen og samle dem op med håndkraft, især hvis det handler om en stor grund eller græsplæne.

En støvsuger til haven med et væld af fordele

Ved brugen af en løvsuger følger der et væld af fordele for vedligeholdelsen i haven. Når du bruger en løvsuger til at fjerne bladene på græsplænen, så fungerer det som en form for pleje, som forebygger, at der opstår mos. På den måde er løvsugeren altså med til at vedligeholde og pleje din plæne, så den holder sig flot hele året rundt.

Med en løvsuger sparer du også en helt masse tid og kræfter, for i stedet for at gå og rive sammen og samle blade op, så vil løvsugeren kunne klare arbejdet så let som en leg.

Kan en løvsuger suge våde blade op?

De våde blade rundt omkring i haven kan godt klistre fast til underlaget, men med en løvsuger af god kvalitet kan det godt lade sig gøre at fjerne de værste blade og skabe et pænt resultat. Derfor er der ingen grund til bekymring, hvis bladene når at blive våde, inden du får dem fjernet med løvsugeren.

Kan en løvsuger også bruges til at opsamle andet end blade, f.eks. affald og græsafklip?

Idet en løvsuger ofte bliver brugt som en effektiv maskine til opsamling af nedfaldne blade, så egner den sig også til meget andet end kun blade. Til en vis grad er den også i stand til at suge mindre typer af affald som blandt andet græs, kviste og pinde samt i nogle tilfælde også uønskede småsten og grus.

Vi forhandler løvsugere i forskellige størrelser til alle formål

Vores store løvsuger er en kombimodel, der er optimal til at samle blade sammen med i for eksempel store parker eller på fodboldbaner. Til mindre opgave i det private tilbyder vi blandt andet også en mindre, letvægtsmodel, hvor der medfølger en stor pose på 45 liter til de blade, du suger op. Denne løvsuger kan nemt skubbes rundt ved hjælp af håndtag, og du kan justere højden, så den passer perfekt til dig.

Her på siden finder du vores udvalg, og uanset om du er privatkunde eller erhvervsdrivende, kan du finde en passende løvsuger, der passer til dine konkrete behov.

Få hjælp til købet af din nye løvblæser hos PrimusDanmark

Hvad enten du er på udkig efter en løvsuger med batteri eller med benzinmotor, så har vi løsningen til dig lige her hos PrimusDanmark. Vi kan tilmed levere din kommende løvsuger hurtigt, og hvis du ønsker råd og vejledning eller du blot har spørgsmål til produkterne, så står vi klar til at hjælpe, hvis du ringer til os på 76 62 00 36.

Mindre
Mere

Kategorier