Kloakrenser

Kloakrenser

4 varer
Viser 1 - 4 af 4 produkter

Kloakrenser fra PrimusDanmark.dk

Hvordan renser man nemmest kloakker?

Når kloakken er stoppet, er det selvfølgelig irriterende, men der er faktisk mange forskellige muligheder for at komme videre. 

1) Den nemmeste - og måske også den dyreste - måde at løse dette problem, er vel at ringe til en autoriseret kloakmester. Denne faggruppe har den ...

Kloakrenser fra PrimusDanmark.dk

Hvordan renser man nemmest kloakker?

Når kloakken er stoppet, er det selvfølgelig irriterende, men der er faktisk mange forskellige muligheder for at komme videre. 

1) Den nemmeste - og måske også den dyreste - måde at løse dette problem, er vel at ringe til en autoriseret kloakmester. Denne faggruppe har den ekspertise, der er nødvendigt for at få renset kloakken og de kan desuden hjælpe med finde fejlen til miseren: en konstruktion med for lidt fald, et brud på kloakrør eller andet der gør at kloakken ikke virker som førhen. 

Som nævnt kan det være en ret dyr løsning, da kloakmesteren naturligvis skal have (time-)betaling for det udførte arbejde plus eventuelle kørepenge. En hurtig google søgning på kloak mester og priser viser at disse begynder ved 565 kr. og det er endda uden moms og uden maskiner. Da man sjældent ved hvad problemet er, kan man jo af naturlige årsager heller ikke få en pris, før arbejdet er udført og prisen kan således svinge fra under 1.000 kr. til mange tusinde kroner, hvis der også skal betales for gravearbejde og nye rør. 

2) Den billigste løsning må nok være den vanddrevne afløbsrenser, som monteres direkte på en haveslange og stoppes ned i kloakken. Selv afløbsrenseren fås for under 200 kr. og haveslangen har de fleste nok i forvejen. Denne lille dims sendes ind mod det tilstoppede sted i kloakken og spuler med en kraftig stråle fremad samtidig med at bagudvendte dyser hjælper med fremdriften. Man skal dog virkelig passe på med denne løsning, for den kan jo ende med at blive meget dyrere, hvis kloakrenseren sidder fast eller falder af slangen. 

3) Den sjoveste måde at løse problemet er nok vha. en batteridreven kloakrenser. Denne maskine er udstyret med en lang fjeder i metal, som drejer sig ind i kloakken og renser vha. denne. Desuden får kloakrenseren strøm fra et indbygget batteri, hvilket både gør den nemt at bruge i alle sammenhænge. Da der kun er tale om en spænding på 18 volt er denne løsning desuden sikker også i våde omgivelser. 

Mindre
Mere

Kategorier