Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Primus Danmark Aps.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Primus Danmark Aps.

Betaling med kort 
På www.primusdanmark.dk accepteres betaling med Dankort, e-Dankort, VisaDankort, Visa, Visa electron, Mastercard, American Express, Maestro, JCB og Mobilepay, samt Apple Pay. 
I vores butik kan der også betales med ovennævnte kort. Bemærk venligst at der pålægges kortgebyr på firma kreditkort (både webshop og butik).

Ved betaling med kontanter i butik modtages max kr. 14.999 og ved alle køb på over kr. 10.000 vil køberens navn, adresse og email blive registreret på faktura.

Bankoverførsel: Vælg bankoverførsel under "betaling". Herefter kommer der en email retur med vore kontooplysninger og det totale beløb. Husk at tilføje ordre nr. ved bankoverførsel. Sydbank, reg. nr. 7040 kontonr. 0002446937.

EAN faktura (off. institutioner mm.): Vælg EAN under "betaling" Indtast indtast herefter et EAN-nr. og en personlig reference og identifikation

Udlandsbetaling: Brug nedenstående kontooplysninger.

  • Swift: SYBKDK22
  • IBAN: DK 21704 0000 2446 937

Forsendelse
Fragt af varer sker med GLS og Danske Fragtmænd. Bemærk at vores priser kun gælder brofaste øer. Det er stadigvæk muligt få leveret til øer mod et tillæg.

Levering dag-til-dag
Alle varer der bliver bestilt og betalt hverdage før klokken 12.00 bliver afsendt samme dag til levering næste hverdag. Husk at mindre pakker op til 20 kg kan leveres i GLS pakkeshops om lørdagen. 

Afhentning i butik
Hvis det skal gå rigtig hurtigt kan du afhente varer i vores butik på vores adresse i Børkop: Industrivej 51, 7080 Børkop. Hvis du bestiller via webshoppen, sender vi dig en email med emnet "Dine varer er klar til afhentning", når de er klar til udlevering. 

Leveringstidspunkt og transport
Levering sker som hovedregel først efter betaling. Dog undtaget kortbetaling på www.primusdanmark.dk, hvor vi hæver beløbet samtidig med afsendelse af varen. Levering af varer fra Primus Danmark Aps. anses for sket, når modtageren har fået varen udleveret. 

Privatpolitik
For at handle hos PrimusDanmark skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og faktura samt en update på email om, når din ordre er sendt.

  • Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part (dog undtaget det fragtfirma, der leverer forsendelsen) og aldrig dele dine data andetsteds.
  • Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Ansvar
Ansvaret for varer købt hos Primus Danmark Aps. overgår til kunden på leveringstidspunktet.

Reklamationsret
Hos os gælder købeloven også: Du har ifølge dansk lovgivning 2 års reklamationsret (regnet fra den dag du modtager varen). For varer med begrænset holdbarhed (fx batterier) eller forbrugsvarer (fx savklinger og sandpapir) er reklamationsretten dog afhængig af den holdbarhedsperiode Primus Danmark Aps. har stillet dig i udsigt eller hvad man med rimelighed kan forvente af et produkt af denne type.

Fortrydelsesret

  • Du har som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret ved køb af varer i vores webshop.
  • For at gøre brug af din fortrydelsesret skal du inden 14 dage give os skriftligt besked herom, fx i en email. Dernæst sender du varen/varerne retur sammen med en kopi af fakturaen, hvor der står at du har fortrudt dit køb. Returfragten betales af køber.
  • Hvis den returnerede vare har været brugt, vil vi foretage et fradrag i varens pris ud fra en vurdering af hvad gensalgsværdien vil være, vi skulle sælge varen som brugt. Ubrugte/nye varer krediteres naturligvis til fuld pris.
  • Bemærk venligst at hvis returvarer bliver sendt ufranko, bliver fragten modregnet varens pris på kreditnota. 

Reparationer/returnering af varer
Hvis en vare skal returneres i forbindelse med reparation, skal denne være forsvarligt emballeret. Dels undgås transportskader og dels gør det også arbejdet nemmere for vognmanden (GLS/Danske Fragtmænd m.fl.)

Ejendomsforbehold
Primus Danmark Aps. forbeholder sig ejendomsretten til det solgte, og kan med fogedrettens hjælp tage varen tilbage, hvis køberen ikke overholder sine forpligtigelser efter vores købsbetingelser. Primus Danmark Aps. ejer enhver vare indtil denne er betalt.

Produktansvar 
Primus Danmark Aps. er efter produktansvarsloven ansvarlig for personskader og skader på ting forvoldt af defekter på produkter, vi har importeret. I henhold til lovgivningen fraskriver vi os ansvar for produktskader, der opstået i forbindelse med erhvervsmæssig benyttelse. 

Udsolgte varer 
Hvis vi har solgt en vare og den efterfølgende viser sig at være udsolgt, vil vi kompensere kunden så vidt muligt. Det kan være en lignende vare, en udstillingsmodel og eller en dyrere vare mod en beskeden merpris. 

Rente ved for sen betaling
Hvis betalingsfristen overskrides, vil der blive opkrævet renter med 2% pr. påbegyndt måned.


Kategorier