Elhøvl

Elhøvl

4 varer
Viser 1 - 4 af 4 produkter

Elhøvl fra FERM med nem indstilling af dybde: 0-2 mm. Denne elhøvl leveres med sidestyr og kraftig 650 watt motor. Der er desuden 3 års garanti på elhøvlen og der også mulighed for at tilkøbe ekstra klinger eller reservedele, som fx ekstra kilerem. Fordelen ved en elhøvl fremfor en almindelig høvl er, at man hurtigt kan få høvlet den ønskede mæn...

Elhøvl fra FERM med nem indstilling af dybde: 0-2 mm. Denne elhøvl leveres med sidestyr og kraftig 650 watt motor. Der er desuden 3 års garanti på elhøvlen og der også mulighed for at tilkøbe ekstra klinger eller reservedele, som fx ekstra kilerem. Fordelen ved en elhøvl fremfor en almindelig høvl er, at man hurtigt kan få høvlet den ønskede mængde træ væk og desuden giver den elektriske udgave en noget jævnere finish. Så selvom du ikke er 100 % fortrolig med en traditionel håndhøvl, kan du sagtens få et rigtig fint resultat med elhøvlen.

Søger du en elhøvl til hurtig levering er du kommet det rigtige sted, da PrimusDanmark.dk har eget lager og kan levere maskiner fra dag til dag.

 

Mindre
Mere

Kategorier