Vinkelsliber

Vinkelsliber

16 varer
Viser 1 - 16 af 16 produkter

Vinkelsliber fra FERM og Metabo

Se alle vores vinkelslibere - også mindre modeller med batteri. Brug vinkelsliberen til skæring af metal eller fliser. Alle vinkelslibere leveres med sidehåndtag, som kan placeres i 3 forskellige positioner. Vi har flere forskellige modeller i til både 125 og 230 mm skiver/klinger, men er du i tvivl om hvilken vi...

Vinkelsliber fra FERM og Metabo

Se alle vores vinkelslibere - også mindre modeller med batteri. Brug vinkelsliberen til skæring af metal eller fliser. Alle vinkelslibere leveres med sidehåndtag, som kan placeres i 3 forskellige positioner. Vi har flere forskellige modeller i til både 125 og 230 mm skiver/klinger, men er du i tvivl om hvilken vinkelsliber, du skal købe, kan du naturligvis også ringe og få telefonisk rådgivning.

Husk at PrimusDanmark har lynhurtig levering, så hvis du bestiller en vinkelsliber i webshoppen inden kl 12, kan den leveres allerede næste arbejdsdag. Husk også at købe skæreskiver og/eller diamantklinger til din vinkelsliber eller måske et stativ, så du kan bruge maskinen som afkorter.

Mindre
Mere

Kategorier