Trædrejebænk

Trædrejebænk

71 varer
Viser 1 - 24 af 71 produkter

Trædrejebænk

Er du interesseret i trædrejning og trædrejebænke, kan du helt sikkert finde noget, der vil fange din interesse her i vores butik.

Hos PrimusDanmark.dk finder du et stort udvalg af trædrejebænke i forskellige afskygninger. Der er alt fra den billige hobbymaskine til begynderen over til den professionelle bænk til den lidt mere kræ...

Trædrejebænk

Er du interesseret i trædrejning og trædrejebænke, kan du helt sikkert finde noget, der vil fange din interesse her i vores butik.

Hos PrimusDanmark.dk finder du et stort udvalg af trædrejebænke i forskellige afskygninger. Der er alt fra den billige hobbymaskine til begynderen over til den professionelle bænk til den lidt mere krævende bruger.

Drejebænk til træ

For at dreje i træ har man også brug for drejejern, som bruges til at fjerne træ fra drejeemnet, som er monteret i trædrejebænken. Jernene fås i mange forskellige kvaliteter og forskellen handler primært om hårdheden af stålet. Desuden er et godt langt skaft at foretrække, da man derved kan bruge begge hænder under arbejdet.

I en trædrejebænk kan man arbejde med lange emner som for eksempel bordben og lignende. Emnerne spændes fast mellem maskinens pinol og medbringer, og man bearbejder derefter træet med drejejern og kan efterbehandle med sandpapir i forskellige grovheder.

De fleste trædrejebænke leveres med det mest almindelige udstyr, herunder pinol, land og medbringer. Mange ønsker dog at udvide drejebænkens anvendelsesområde med en firklo eller centrerpatron, som kan gribe rundt om et stykke træ. På denne måde kan man dreje skåle, lysestager og meget andet. I vores udstillingslokale har vi et mindre udvalg af disse centrerpatroner, som passer sammen med vores drejebænke.

Hvis du ønsker personlig rådgivning omkring køb af din næste trædrejebænk er du velkommen til at ringe til os eller komme forbi vores butik i Børkop. Her har vi de fleste maskiner og tilbehør udstillet og der er mulighed for se og høre maskinerne i aktion.

Mindre
Mere

Kategorier