Motorbør

Motorbør

5 varer
Viser 1 - 5 af 5 produkter

Elektrisk og benzindreven motorbør

Forskellige motorbøre med enten benzinmotor eller elmotor. Se uddybende beskrivelse af de forskellige modeller herunder.

Benzindrevet motorbør/minidumper med larvebånd, 3 gear og tip funktion. Larvebåndet er koblet direkte til motoren, mens et hydraulisk stempel sørger for at ladet kan tippe. Denne model har ...

Elektrisk og benzindreven motorbør

Forskellige motorbøre med enten benzinmotor eller elmotor. Se uddybende beskrivelse af de forskellige modeller herunder.

Benzindrevet motorbør/minidumper med larvebånd, 3 gear og tip funktion. Larvebåndet er koblet direkte til motoren, mens et hydraulisk stempel sørger for at ladet kan tippe. Denne model har desuden meget lille venderadius.

Den elektriske motorbør er forsynet med 2 styk kraftige 33 Ah 12 volt batterier, hvilket giver en effektiv drifttid på op til 6 timer. Denne variant har 4 hjul og et styretøj som minder meget om det der sidder på en elektrisk palleløfter. Begge er meget nemme at betjene og hvis det skulle gå galt kan vi hurtigt skaffe reservedele disse maskiner.

Brug fx en motorbør til at flytte jord, murbrokker, byggeaffald eller andet tungt gods og skån dig selv for rigtig mange ture med trillebøren. Begge motorbørene laster 400 kg, den benzindrevne endda hele 500 kg, så der er meget sparet ved at bruge en maskine til det hårde arbejde.

Disse motorbøre - og alle vore andre maskiner - kan leveres fra dag til dag og kan bestilles direkte på webshoppen. Husk at bestille hverdage inden klokken 12, så er du sikker på at din ordre bliver ekspederet samme dag og 99 % af alle pakker kommer ud til omdeling allerede næste hverdag.

 

Mindre
Mere

Kategorier