Gratis gave til dig !

Klik for at se mere
Hækkeklipper

Hækkeklipper

24 varer
Viser 1 - 24 af 24 produkter

Bredt udvalg af hækkeklippere på batteri, benzin eller med ledning

Har du en stor hæk på din grund, har du sikkert brugt mange timer hvert år på at klippe den. Eller også har du ikke fået det gjort, fordi arbejdet kan være slidsomt uden en ordentlig hækkeklipper.

Da en hæk skal klippes mindst to gange om året, er det med andre ord vigtigt at h...

Bredt udvalg af hækkeklippere på batteri, benzin eller med ledning

Har du en stor hæk på din grund, har du sikkert brugt mange timer hvert år på at klippe den. Eller også har du ikke fået det gjort, fordi arbejdet kan være slidsomt uden en ordentlig hækkeklipper.

Da en hæk skal klippes mindst to gange om året, er det med andre ord vigtigt at have en god hækkeklipper, så arbejdet bliver nemmere. Hos PrimusDanmark tilbyder vi et stort udvalg af hækkeklippere i god kvalitet – selvfølgelig til skarpe priser, så du ikke bliver ruineret, når du handler hos os.

I vores udvalg af hækkeklippere finder du både modeller med 43 cc eller 52 cc 2-taktsmotor, men vi kan også hjælpe med med en batteridrevet hækkeklipper eller en model med støjsvag 4-taktsmotor, hvis du har behov for det.

Hækkeklipper på benzin

En benzindreven hækkeklipper er kraftfuld og velegnet til store hække og tykke grene. Hækkeklippere på benzin kan være tunge og en smule støjende, men de fleste benzindrevne hækkeklippere er samtidig også mobile. 

Fordelen ved at købe en hækkeklipper med benzinmotor er, at du undgår at bøvle med ledninger, når du klipper hæk. Der er heller ingen begrænsninger på hvor lang tid du kan bruge maskinen ad gangen, for hvis hækkeklipperen løber tør for benzin, fylder man den blot tanken op igen.

Hækkeklipper på batteri

Hækkeklippere på batteri er ofte lette og larmer ikke i nærheden af en hækkeklipper på benzin. Batteridrevne hækkeklippere er nemme at benytte og velegnede til både små og mellemstore hække. Der er ingen ledninger, som begrænser din bevægelse, og den kræver heller ikke særlig meget vedligeholdelse. Den har dog brug for at få ladet batteriet op, hvilket tager omkring 1-1,5 timer afhængigt af batteriet.

Hækkeklipper med ledning

I vores sortiment har vi også hækkeklippere med ledning. Vores modeller til helt almindelig 230 volt strøm er lette i vægt og nemme at bruge. De er ofte en billigere løsning, og de er velegnede til blandt andet små hække. Vælger du en hækkeklipper med ledning, så er det nødvendigt at have en stikkontakt i nærheden.

Find den helt rette hækkeklipper til dit behov hos PrimusDanmark

Vores sortiment dækker over alt fra mindre hækkeklippere, som udelukkende er produceret til at klippe hæk, men du finder også sæt, hvor der ud over hækkeklipperen også indgår græstrimmer, buskrydder og kædesav, så hele haven kan blive klargjort på rekordtid.

Desuden forhandler vi også et bredt udvalg af tilbehør til hækkeklippere, så vi kan tilpasse din maskine til dine konkrete behov. 

Opstår der spørgsmål, når du skal vælge den rigtige model, kan vi altid hjælpe med råd og vejledning – vi sidder klar på telefon 76 62 00 36.

FAQ

Hvilken hækkeklipper skal jeg vælge?

Du skal vælge en hækkeklipper, der passer til dine behov. I dit valg af hækkeklipper kan du blandt andet tænke på vægten af hækkeklipperen, hvor kraftig den skal være, og om hækkeklipperen skal være drevet på el, benzin eller batteri.

  • Du skal vælge en hækkeklipper med stor kapacitet, hvis du har en tyk og stærk hæk.

  • Du skal vælge en hækkeklipper drevet af benzin eller batteri, hvis du vil slippe for at træde i en ledning under arbejdet. 

Hvornår skal man klippe hæk?

Du skal klippe din hæk 1-2 gange årligt. Mange vælger at klippe hækken to gange årligt - en tommelfingerregel er at klippe hækken én gang før Sankt Hans og én gang i august. Nogle vælger også at lade hækken være indtil august, og så kun klippe den én gang årligt. 

Det specifikke tidspunkt for klipningen af hække afhænger dog af sorten, og det er derfor en god idé at undersøge din hæks behov, før du går i gang med at klippe den.

Mindre
Mere

Kategorier