Akku Boremaskine

Akku Boremaskine

16 varer
Viser 1 - 16 af 16 produkter

Akku Boremaskine fra PrimusDanmark

De flerste af akku boremaskinerne er af mærket FERM og på dette mærke ydes der som hovedregel mindst 3 års garanti. Se fx FERM CDM1112S, som er en rigtig kraftig og let wannabe håndværker model med 2 stk. 10,8 volt batterier 2 gear, soft-grip håndtag, arbejdslys og desuden selvspændende borepatron, bælteclips ...

Akku Boremaskine fra PrimusDanmark

De flerste af akku boremaskinerne er af mærket FERM og på dette mærke ydes der som hovedregel mindst 3 års garanti. Se fx FERM CDM1112S, som er en rigtig kraftig og let wannabe håndværker model med 2 stk. 10,8 volt batterier 2 gear, soft-grip håndtag, arbejdslys og desuden selvspændende borepatron, bælteclips og elektronisk styring af hastighed. 

Hvis du ønsker en endnu kraftigere maskine, kan du med fordel kigge på topmodellen fra Ferm (CDM1114S), som har samme finesser som ovennævnte og desuden leveres i praktisk kuffert med 2 stk. 18 volt batterier. Begge maskiner har hurtiglader, som kan lade et batteri på højst en 1 time, så der er svært at forestille sig, at man skulle løbe helt tør for strøm.

Bestil din akku boremaskine i dag og få den leveret inden for 1-2 arbejdsdage - ring og hør nærmere eller foretag en bestilling direkte på vores webshop. Er du på udkig efter en slagboremaskine til 230 volt kan du med fordel tage et kig i vores kategori med denne type maskiner.

Mindre
Mere

Kategorier