Værkstedsvogn

Værkstedsvogn

31 varer
Viser 1 - 31 af 31 produkter

Værkstedsvogn

Her på PrimusDanmark.dk finder du et væld af værkstedsvogne, som kan imødekomme forskellige behov – hvad end du er privat eller professionel. Hvis du leder efter en god værkstedsvogn, så kan du købe den her i vores webshop. Vi sørger for at kvaliteten er i top, imens prisen er i bund. Bestiller du den på hverdage før kl. 12, så b...

Værkstedsvogn

Her på PrimusDanmark.dk finder du et væld af værkstedsvogne, som kan imødekomme forskellige behov – hvad end du er privat eller professionel. Hvis du leder efter en god værkstedsvogn, så kan du købe den her i vores webshop. Vi sørger for at kvaliteten er i top, imens prisen er i bund. Bestiller du den på hverdage før kl. 12, så bliver den pakket og sendt afsted samme dag.

Sortimentet af værkstedsvogne tæller alt lige fra vogne med mellem 5 eller 7 skuffer til større arbejdsborde med inkorporerede skabe og skuffer. Værkstedsvognene fås både med og uden værktøj, lige som at du kan købe løse bakker med værktøj, som passer til vores professionelle vogne. Du kan med andre købe en fuld vogn, som er klar til brug, eller fylde dit eget værktøj i de rumlige skuffer. Ønsker du udvidet opbevaring, så kan du vælge at købe et hulpladesystem med ophæng og beslag, som kan bruges til at holde orden og overblik.

Boltreol til forskellige dele

Boltreoler er oplagte, hvis du ønsker overskuelig og praktisk opbevaring af dine små dele og bolte. Reolen er udstyret med udtagelige skuffer med låg, som hver gemmer på små æsker i forskellige størrelser. Du kan flytte rundt på æskerne, så du får det system, der passer til dig og din arbejdsrutine. Boltreolen er praktisk, fordi den kan indeholde mange forskellige typer af dele – og så kan du blot tage den skuffe ud med de reservedele, du skal bruge. Reolerne kan desuden stables sikkert oven på hinanden, hvis du skulle have behov for flere.

Mindre
Mere

Kategorier