Værkstedsvogn

31 varer
Viser 1 - 31 af 31 produkter

Leder du efter en god værkstedsvogn? Køb din værkstedsvogn her i vores webshop. Bestil din værkstedsvogn i dag og få den leveret på din adresse i morgen. Vi har altid et stort udvalg af værkstedsvogne på vores webshop. Vi har værkstedsvogne med 5 eller 7 skuffer. Fås både med og uden værktøj, og naturligvis til konkurrencedygtige priser. Til vor...

Leder du efter en god værkstedsvogn? Køb din værkstedsvogn her i vores webshop. Bestil din værkstedsvogn i dag og få den leveret på din adresse i morgen. Vi har altid et stort udvalg af værkstedsvogne på vores webshop. Vi har værkstedsvogne med 5 eller 7 skuffer. Fås både med og uden værktøj, og naturligvis til konkurrencedygtige priser. Til vores 2 blå værkstedsvogne har vi et smart hulpladesystem til at holde orden i værktøjet i skufferne. Til samme vogne findes også hulplade, beslag og flere forskellige ophæng til ganske fornuftige priser.

Sidst, men ikke mindst, føres også løse bakker med værktøj som passer vores proff. værktstedsvogn. Findes i 5 forskellige udgaver - se alle muligheder herunder.

Mindre
Mere

Kategorier