Hvem er PrimusDanmark.dk - den korte udgave

Både håndværkere, private og offentlige institutioner er blandt vores kunder og de nyder alle godt af:

  • Billige priser - vi har skruet helt ned for priserne og har meget rimelige fragtpriser.
  • Hurtig levering - normalt fra dag til dag. Ordrer indgået før kl. 12 afsendes samme dag.
  • Høflig betjening - både i telefonen og i vores butik. Ring på 76 62 00 36 og tjek selv.

Findes PrimusDanmark på facebook ? Ja, vi gør - giv os evt. et "like"

 

Den lange udgave - m/personlig præsentation:

Ved handel på internettet er det ofte svært at få en fornemmelse af det firma, man handler med. Det vil vi gerne lave lidt om på, så herunder følger en beskrivelse af PrimusDanmark Aps. og de mennesker, der står bag.

PrimusDanmark Aps. handler med værktøj til håndværkere og private. Meget af vores værktøj importerer vi direkte fra fabrikker i Kina og Taiwan, som vi igennem en årrække har haft et godt samarbejde med og desuden mere lokale leverandører i både DK og Europa. 

Prisen og kvaliteten betyder meget for os (og forhåbentligt også for vore kunder), når vi foretager vores indkøb af værktøj. Da PrimusDanmark er en danskejet virksomhed er vi naturligvis underlagt samme regler som ved al anden handel i DK. Fx er der altid  reklamationsret på alle forbrugerkøb, altså salg til privatpersoner. Og vi er naturligvis også underlagt de EU-regler, som gælder for handel i EU.

I modsætning til mange andre netbutikker har vi egne lagre (4 stk) og en ret stor butik, hvor vi har stort set alle varer udstillet. Du må gerne kigge ind og "ose lidt rundt" i butikken her i Børkop. Du er også velkommen til afhente dine varer her i vores åbningstid.

I PrimusDanmark arbejder følgende:

Dan: Direktør (fra sept. 2019). Er desuden (meget) ansvarlig indkøb og rejser gerne på messer i det store udland for at finde gode tilbud. 

Eddie: redigerer webshoppen (også denne tekst), skriver nyhedsbreve, står for markedsføring med eksterne annoncer og andre reklamer og de bureauer, der gider snakke med ham. Er desuden også involveret i indkøb og salg. 

Kjeld: pakker stort set alle GLS pakker til forsendelse (samt mindre forsendelser til Grønland og Færøerne. Hjælpe også med tømning af containere (altså dem vi får varer hjem i). Desuden kan du også løbe ind i ham i butikken, hvor han ofte er en af de første, man støder på. 

Henrik: er vores all-round medarbejder. Han står for ordrebehandling og reklamationer - både pr. email og telefonen. Desuden er han dybt involveret i både salg og indkøb. Desuden har han det lidt kedelige job med at sende rykkere ud - og har fået ros for hans store overarme. 

Lars: bringer varer til og fra vores fjernlager og ved lige præcis, hvor de forskellige pladevibratorer og flishuggere er gemt af vejen. Klargør de lidt større forsendelser til levering med fragtmand og pakker også til  export. Du kan også møde Lars i vores butik eller hvis du køber en stor nok maskine.

Mike: arbejde primært registrering af indkomne varer, sådan at vi altid ved hvad vi har og hvor det står. Sideløbende har han også opgaver på værkstedet og arbejder desuden med samling og klargøring af maskiner. 

Rene: vores alt-mulig-mand, som hjælper med alt (sjovt nok!), herunder tømning af containere, håndtering af returvarer, reperationer af maskiner (og også chefens bil) samt havearbejde og alm. oprydning efter alle os andre. 


Kategorier