Gratis julegave - hængelåse til 0 kr. 

Klik her for at se mere

Hvem er PrimusDanmark.dk - den korte udgave

Både håndværkere, private og offentlige institutioner er blandt vores kunder og de nyder alle godt af:

  • Billige priser - vi har skruet helt ned for priserne og har meget rimelige fragtpriser.
  • Hurtig levering - normalt fra dag til dag. Ordrer indgået før kl. 12 afsendes samme dag.
  • Høflig betjening - både i telefonen og i vores butik. Ring på 76 62 00 36 og tjek selv.

Findes PrimusDanmark på facebook ? Ja, vi gør - giv os evt. et "like"

 

Den lange udgave - m/personlig præsentation:

Ved handel på internettet er det ofte svært at få en fornemmelse af det firma, man handler med. Det vil vi gerne lave lidt om på, så herunder følger en beskrivelse af PrimusDanmark Aps. og de mennesker, der står bag.

PrimusDanmark Aps. handler med værktøj til håndværkere og private. Meget af vores værktøj importerer vi direkte fra fabrikker i Kina og Taiwan, som vi igennem en årrække har haft et godt samarbejde med og desuden mere lokale leverandører i både DK og Europa. 

Prisen og kvaliteten betyder meget for os (og forhåbentligt også for vore kunder), når vi foretager vores indkøb af værktøj. Da PrimusDanmark er en danskejet virksomhed er vi naturligvis underlagt samme regler som ved al anden handel i DK. Fx er der altid  reklamationsret på alle forbrugerkøb, altså salg til privatpersoner. Og vi er naturligvis også underlagt de EU-regler, som gælder for handel i EU.

I modsætning til mange andre netbutikker har vi egne lagre (4 stk) og en ret stor butik, hvor vi har stort set alle varer udstillet. Du må gerne kigge ind og "ose lidt rundt" i butikken her i Børkop. Du er også velkommen til afhente dine varer her i vores åbningstid.

Butiksfacade - PrimusDanmark.dk

I PrimusDanmark arbejder følgende:

Dan: Administrerende direktør. Er desuden ansvarlig for indkøb og meget glad for at sige sin mening højt og nogen gange meget højt. Gør aldrig noget halvt.

Eddie: redigerer webshoppen (også denne tekst), fotograferer maskiner og værktøj, skriver nyhedsbreve og står for markedsføring generelt. Er desuden også involveret i salg og prøver at slippe ud af indkøbsafdelingen.

Kjeld: pakker stort set alle GLS pakker til forsendelse (samt mindre forsendelser til Grønland og Færøerne. Hjælper også med tømning af containere (altså dem vi får varer hjem i). Desuden kan du også løbe ind i ham i butikken, hvor han ofte er en af de første, man støder på. 

Henrik: er vores all-round medarbejder. Han står for ordrebehandling og reklamationer - både pr. email og telefonen. Desuden er han dybt involveret i både salg og indkøb. Desuden har han det lidt kedelige job med at sende rykkere ud - og har fået ros for hans store overarme. 

Mike: er vores 50/50 medarbejder og har en del timer på kontoret, hvor han taler med kunder. Hvis du har lyst til at møde ham skal du blot købe en stor nok maskine til afhentning her i Børkop!

Rene: arbejde primært registrering af indkomne varer, sådan at vi altid ved hvad vi har og hvor det står. Sideløbende hjælper han også med herunder tømning af containere og håndterer de lidt større forsendelser til levering med fragtmand og pakker også til export. 

Jonas: er salgsmedarbejder på kontoret og telefon og er desuden dybt involveret i indkøb af alle slags. Er den der (måske) har bedst overblik over hvad vi har og mangler og hvad der er på vej hjem. 

Dennis: vores mekaniker, som håndterer returvarer, reparationer af maskiner og samling af nye varer til udstillingen. 

Christoffer: vores lærling som i gang med en uddannelse som lageroperatør og har derfor også lidt skoleforløb ind imellem. Som en del af uddannelsen vil han også få en del forskellige opgaver her i virksomheden.

Anders: fritidsjobber her et par gange om ugen og hjælper med alt der, vi andre ikke gider 


Kategorier