Havemaskine

Havemaskine

22 varer
Viser 1 - 22 af 22 produkter

Havemaskine

Der er altid nogle havemaskiner og haveredskaber, der er uundgåelige i redskabsskuret for enhver haveejer. Det gælder eksempelvis kosten, motorsaven, sneskraberen, hækkesaksen, motorsaven og plæneklipperen. Det forekommer også, at det ville være godt at have en havefræser eller en kantskærer i baghånden. Med så mange forskellige vær...

Havemaskine

Der er altid nogle havemaskiner og haveredskaber, der er uundgåelige i redskabsskuret for enhver haveejer. Det gælder eksempelvis kosten, motorsaven, sneskraberen, hækkesaksen, motorsaven og plæneklipperen. Det forekommer også, at det ville være godt at have en havefræser eller en kantskærer i baghånden. Med så mange forskellige værktøjer kan det nemt ende med at man også skal have et meget rummeligt skur. Du kan også vælge at kombinere alle disse haveredskaber og anskaffe en havemaskine.

Med en havemaskine kan du, alt efter det udstyr du bruger, ordne adskillige arbejdsopgaver i haven. Havemaskinen kan afhængig af grejet, du tilkobler maskinen, forvandles til en hækkeklipper, en kost, en sneskraber eller én af de mange andre funktioner, den besidder. Den er praktisk på alle mulige måder. Så hvorfor ikke anskaffe sig sådan én?

Hos Primusdanmark.dk finder du altid et bredt udvalg af havemaskiner, der alle besidder forskellige funktioner. Her kan du eksempelvis finde havemaskinen, MF360, der har 6,5 hk samt 2 gear frem og 2 bakgear. Denne havemaskine kombinerer både havefræser og fejemaskine, som begge er PTO-drevne. Fejemaskinen er 900 mm og kan vinkles 25 grader til begge sider. Den efterhængte fræser er 620 mm, og diameteren på skæret er 330 mm.

Den selv samme havemaskine kan du også få i en pakke med hele 4 værktøjer: efterhængt fræser, fingerklipper, fejemaskine og sneskraberDet er i øvrigt også muligt at tilkøbe en sneslynge til havemaskinen eller andre værktøjer, der passer til lige netop dine behov.

PrimusDanmark sikrer dig god kvalitet og havemaskiner til gode konkurrencedygtige priser. Så klik ind på Primusdanmark.dk og se, hvilken kombination der passer til dig.

Mindre
Mere

Kategorier