Markeringslampe

Markeringslampe

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 produkt

Markeringslampe/sidemarkeringslys LED til lastbiler, vogne, anhængere, varevogne, campingvogne osv. LED sidemarkeringslys er multivolt dvs. at lamperne passer til både 12 og 24 volt.  Markeringslamperne leveres med flexibel gummibeslag, som giver en nem montering på alle slags biler, varevogne og lastbiler. Hvis man har brug for flere sidemarker...

Markeringslampe/sidemarkeringslys LED til lastbiler, vogne, anhængere, varevogne, campingvogne osv. LED sidemarkeringslys er multivolt dvs. at lamperne passer til både 12 og 24 volt.  Markeringslamperne leveres med flexibel gummibeslag, som giver en nem montering på alle slags biler, varevogne og lastbiler. Hvis man har brug for flere sidemarkeringslygter kan man med fordel benytte sig af vores særtilbud på 4 stk., hvor det er muligt at få op til 17 % rabat.

Husk at alle vores varer kan bestilles online i vores webshop til hurtig levering i hele landet og markeringslamperne er ingen undtagelse: bestil din ordre i dag inden kl. 12.00 og du har varerne allerede næste hverdag.

Mindre
Mere

Kategorier