Bakkamera

Bakkamera

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 produkt

Bakkamera

Inden for de senere år er bakkamera blevet udstyr, som kan tilkøbes til næsten alle personbiler, eller afhængig af mærke og model, er en del af standardudrustning på lidt dyrere biler. Især på busser og lignende har man i mange år kunnet finde disse kameraer, men af og til kommer man til kort med de traditionelle kablede modeller. Her...

Bakkamera

Inden for de senere år er bakkamera blevet udstyr, som kan tilkøbes til næsten alle personbiler, eller afhængig af mærke og model, er en del af standardudrustning på lidt dyrere biler. Især på busser og lignende har man i mange år kunnet finde disse kameraer, men af og til kommer man til kort med de traditionelle kablede modeller. Her kommer det trådløse bagkamera til sin ret, da det kan monteres på stort set alle køretøjer, men især er anvendeligt på alle former for trailere.

Hos PrimusDanmark.dk har vi ikke et kæmpe udvalg af bakkameraer, men blot en enkelt model, som ud over selve kameraet også er udstyret med 2 bevægelsessensorer. Overførsel af billede foregår som nævnt trådløst, hvilket gør det nemmere og mere fleksibelt med hensyn til valg af placering. Praktisk og driftssikkert bakkamera, som kan anvendes i al slags vejr og naturligvis også om natten takket være infrarød night vision teknologi.

Brug dette trådløse bakkamera til bil, campingvogn, hestetrailer mm. Skærmen monteres med sugekop i forruden af bilen, og får strøm fra cigarettænderudtaget, mens kameraet får strøm fra baglyset på bilen eller traileren. Selve billedet sendes trådløs til montager/skærm, men altså kun når bilen er sat i bakgear.

Køb det trådløse bakkamera her i vores webshop. Ved bestilling hverdage inden middag kan vi nå at sende varerne samme dag. Eller kig ind i vores butik her i Børkop, hvor du kan ”kigge med fingrene”.

 

 

Mindre
Mere

Kategorier