Minigraver med 9 hk benzinmotor Udvid

Minigraver 9 hk

3 Anmeldelser

8003408

SP48102

Ny vare

Denne vare er ikke på lager

26 500,00 kr

inkl. moms
(21 200,00 kr ekskl. moms)

Delbetaling
668 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 26.500 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 668 kr. Samlede kreditomk. 5.547 kr. Samlet tilbagebetaling 32.047 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,08%. Der er fortrydelsesret.

Minigraver til fx mindre opgaver, hvor det er svært at få plads til en alm. gravemaskine. Hjul og støtteben kan nemt afmonteres - og byttes rundt for nem transport. Køreklar vægt under 450 kg.

I forhold til de tidligere røde minigravere er denne udgave forbedret på en række punkter: Der er nyt sæde med armlæn og sikkerhedssele, samt forstærket bund og desuden større dreje vinkel på gravearmen.

Specifikationer:

 • 9 hk benzinmotor m/hydraulikpumpe
 • 155° svingbar arm
 • gravedybde: 210 cm
 • rækkevidde: 240 cm
 • Bredde m/u hjul: 180/95 cm
 • Inkl. 20 cm skovl
 • 2 håndtag til betjening
 • Termometer til hydraulikolie
 • Leveres USAMLET med mindre andet aftales
 • Bruger 20 liter hydraulikolie - ikke inkl.
 • Motoren skal påfyldes 0,95 liter olie - ikke inkl.
 • Med alm. anhængertræk - må dog ikke køre på off. vej.

Nr. SP48102

Fragtpris: 675,- kr.

Minigraveren kan bruges til lidt af hvert - se vores videoer under videoer, hvor du bla. kan se, hvordan du kan flytte denne minigraver, som ikke har fremdrift på hjul.

Bedømmelse 
10-09-2018

Nedgravning af Jordvarme

Jeg købte grave maskinen til mit jordvarme projekt. En stor del af nedgravninge er foretaget i mose og eng, da jeg bor på et nedlagt dambrug.
Jeg har gravet en ½ km slange ned i 1 meters dybde - med succes, 80% af nedgravningen er foretaget med den gravede rende under vand.
Hvad har der været af problemer ?
jeg har haft en utæt cylinder som PrimusDanmark byttede uden noget.
Jeg har klemt en af hydralik slangerne - min fejl og fik nemt en ny.
Det har været hårdt, det er lidt som at sidde på en rodeo tyr.
Men maskinen har klaret jobbet til ug. Den har kunne komme frem i blødt terrain uden behov for køre plader, og sank den endelig i, kunne det løses med 2 kraftige lægter under hjulene.
I forhold til at skulle have haft entreprenør på med mange kørerplader og lign. har maskinen helt klart tjent sig selv hjem.

  Bedømmelse 
  03-04-2014

  Jeg har nu fået alle bevægelige steder forsynet med smørenibler.
  I mandags tog jeg maskinen rigtig i brug. Først kørte jeg ned af en skrænt på ca. 45 Gr.-stigning, højde Ca. 1,5 mtr. bagefter begyndte jeg at rydde er større areal for vilde buske, vilde brombær og selvsåede træer. Idag har jeg gravet trærødder op, hvor der ved den ene rod blev flyttet 1 m3 jord før den kunne vrides fri.
  Alt dette udførte minigraveren tilfredsstillende og effektiv.
  Da jeg købte maskinen efterlyste jeg referencer ved Primus Danmark fra andre købere, så man ikke købte katten i sækken. siden fandt jeg på you tube ved at skrive Backhoe, så væltede der vidieoer ud og jeg fandt maskinen på en tysk hjemmeside.
  En hjemmeside Guglede jeg mig frem til candic.com. den beskrivelse jeg fandt frem til var meget interesant, derfor jeg fremhæver denne side er: Beskrivelsen og indlægene er meget sigende selvom konseptet nok ikke er vores målgruppe
  MVh Jens M. Jensen

  • 1 ud af 1 personer fandt denne anmeldelse nyttig.
  Bedømmelse 
  15-02-2014

  Jeg fik min minigraver leveret i lørdags d 8. februar 2014.
  Og har kørt lidt med den uden problemer.
  I dag den 14. februar 2014 har jeg boret huller til smørenipler. Dem er der sparet meget på. Til nu har jeg monteret 14 stk. I alt skal der monteres 7 stk. mere, i alt 21 stk. for alle bevægelige dele er dækket ind. Samtidig har jeg sat en ny smørenippel i der var knækket.
  Jeg mener det er vigtigt at alle bevægelige dele kan fedtsmøres daglig under brug. Jeg må nemlig gøre opmærksom på, der er ingen slidbøsninger i de bevægelige dele. Derfor er smøring vigtig. Man kan også smøre med noget glideolie, men smøring er vigtig.

  • 1 ud af 1 personer fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv en anmeldelse! !

  Skriv en anmeldelse

  Minigraver 9 hk

  Minigraver 9 hk

  Kategorier