Fåreklipper Udvid

Fåreklipper

2 Anmeldelser

ST001

8002385

Ny vare

På lager

1 243,75 kr

inkl. moms
(995,00 kr ekskl. moms)

Elektrisk fåreklipper

En fåreklippemaskine med gode specifikationer. Klipperen har støbt aluminiumshoved med stor skrue til at justere trykket på skæreblad/overkam.

Selvom denne model er den billigste, er det dog en ganske udmærket løsning til mindre besætninger og det er muligt at tilkøbe ekstra skær/kamme. Se herunder.

 • 350 watt motor
 • Variabel hastighed: 0-2600 o/min.
 • Støjniveau 93 dB.
 • Sikring mod overbelastning.
 • 4/13 tænder i over/underkam.
 • Incl. dunk til smøreolie og 4 m ledning.
 • Vægt kun 1,75 kg.

Fåreklipperen er selvfølgelig beregnet til klipning af får, men klipper faktisk alt. Fx. har en kunde med stort held klippet en Welsh Corgi Cardigan med denne fåreklipper - se billeder herunder. En anden kunde bruger fåreklipperen til at tilpasse gulvtæpper, hvor der kræves et meget fint snit.

Nr. ST001

Se også anmeldelse fra en af vores kunder på fanen "Anmeldelser"

Bedømmelse 
27-05-2020

Fåreklipning

Jeg må give Renate ret, skærene bliver hurtigt varme, og det uanset om jeg smører skærene undervejs, mine får var også blevet ekstra langhårede, da jeg måtte springe sidste klipning over, men ellers fin klipning.

  Bedømmelse 
  16-03-2010

  Købte klipperen til min samojedhund, hvor pelsen var filtret helt vildt efter sygdom. Det tager ikke lang tid at komme i bund med denne maskine. Eneste anke, er at den hurtigt bliver varm på skærene, så man skal holde pause, eller være meget forsigtig, så man ikke brænder dyret.

  Hurtig forsendelse fra dag til dag.

  Nu ligner vovse et nyklippet får. :-)

   Skriv en anmeldelse! !

   Skriv en anmeldelse

   Special skrue til zxs-303 fåreklipper (ny model)

   Kategorier