AC/DC Aluminiumssvejser Udvid

AC/DC Aluminiumssvejser

4 Anmeldelser

8003015

TIG200ACDCP

Ny vare

På lager

6 243,75 kr

inkl. moms
(4 995,00 kr ekskl. moms)

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

218 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 6.244 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 218 kr. Samlede kreditomkostninger 1.592 kr. Samlet tilbagebetaling 7.836 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 16,52%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Vores billigste aluminiumssvejser med alt i udstyr - til både Alu, TIG og elektrodesvejsning. Leveres med svejseslanger til TIG og elektrodesvejsning + stelkabel samt gasslange til tilslutning af gasflaske/manometer. 60 % effektivitet ved 100 % svejsning.

Med i denne pakke er også TIG gaskop i størrelse 5, 6 og 7, samt elektrodetang 1,6 og 2,0 mm og en enkelt wolfram elektrode 2.0 mm.

AC TIG svejsning

 • 60-80 V.
 • 20-200 A.
 • 20-100 Hz.

DC TIG svejsning

 • 10-200 A. 
 • Pre-gas flow: 0-10 sek.
 • Gas post flow: 0-2 sek.
 • Down-slope: 0-10 sek.
 • AC balance: 30-70% .
 • Pulse Frequency 0.5-25 Hz.
 • Pulse Width Ratio 0.1-0.9.

 Spef:

 • Leveres uden stik (230 volt m/jord)
 • Egenvægt:  22 kg
 • Brugsanvisning i fanen download

Nr. TIG200ACDCP

  

Denne vare kan finansieres gennem Sparxpres. Se mulighederne her

 

 

Bedømmelse 
10-06-2016

Jeg korrigere: - Der er ingen preflow for gas.

Der er ingen digital fremvisning og man må være dus' med maskinen inden amperene passer.

Den har rimelig indstillings muligheder -

Læse bruger håndbog her på PD siden for at se på dem -

  Bedømmelse 
  08-06-2016

  Indtil nu har jeg ikke svejst i alu med den. Jeg beretter om denne forløb ved en senere anmeldelse.

  Både Pind og TIG på sort har været fortræffeligt. Også på renud sagt lorte rør.

  Der er ingen digital fremvisning og man må være dus' med maskinen inden de indstillinger man har valgt ville være sådan som man ville.

  Den har rimelig indstillings muligheder - rensning %, post/pre, start, dal, krater osv. Læse bruger håndbog her på PD siden for at se på det.

  Udstyret er tilstrækkeligt.

  Jeg kan lide maskinen - den er måske ikke at overgås for prisen hhv Dansk leverandør-køb forhold -
  man savner udlæsning - måske kan jeg indbygge sådanne når/hvis jeg når det!

  Overvejer vel! Jeg betvivler at bedre findes i DK for udgiften, En sådanne udrustet svejser kan svejse i ren og dårlig alu - det afhænger den som hånterer svejseren -

   Bedømmelse 
   21-05-2015

   Synes lige at jeg vil dele min første handel med jer herinde. Mandags faldt jeg over dette site, på jagt efter en bænksliber med stålbørste i den ene side og en god slibesten i den anden.
   Jeg fandt hvad jeg søgte blandt alt muligt godt værktøj, så afsred med ordren. Dagen efter kl ca. 10 om formiddagen stod fragtmanden der sgu allerede, imponerende.
   Fik først åbnet kassen igår, og der var ingen stålbørste på, det viste sig at det var smuttet under pakning. Fat i knoglen og jeg fik Henrik i røret. Det jeg vil frem til er at inden der var gået en halv time var sagen klaret med et par E-mails og et nyt fragt brev fikset, og den nye bænksliber er på vej til Tønder.
   Hatten af for det, rart at støde på nogle menneser, der sætter en ære i deres arbejde. Jeg er ved at bygge hobby vørksted, så jeg vender helt sikkert tilbage...:-)

    Bedømmelse 
    07-10-2014

    Til prisen er det en rigtig god svejser - men.

    Det er en bedre kvalitet end man forventer af et klassisk kinesisk produkt. Manualen indeholder kun en forvirrende beskrivelse af knapperne som man selv kan læse sig til. Der står ikke noget mærke på den men den forhandles flere steder i verden under forskellige navne, og prisen hos primusdanmark er helt i orden ifht. det store udland.
    Til elektrode svejsning er anti-stick funktionen uovertruffen, bedre end de små Migatronic maskiner, faktisk ligeså god som de meget dyre Kemppi, den kan spytte mange ampere af sig, men man skal huske at have en kraftig forlænger ledning hen til den.
    Til TIG svejsning skal man sørge for at få en pedal med, 2T og 4T funktionerne er udmærkede, men uden display skal der svejses meget før man har en fingerspids fornemmelse, så er det nemmere med fodpedal. Der medfølger en kort og lang elektrode holder så man kan komme helt ind i sprækkerne, AC på aluminium er stadig svært, men det er sjovt med dette værk.

     Skriv en anmeldelse! !

     Skriv en anmeldelse

     AC/DC Aluminiumssvejser

     AC/DC Aluminiumssvejser

     Kategorier