Sækkevognshjul

Sækkevognshjul

6 varer
Viser 1 - 6 af 6 produkter

Har dit firma fået en ordentlig ordre hjem, der kræver, at sækkevognene skal køre en masse gange frem og tilbage med masser af vægt? Eller skal du holde en stor fest derhjemme og have transporteret øl- og sodavandskasserne ud i haven? Sækkevognene gør det nemt og ubesværet for dig og dine kollegaer at flytte rundt på mange kasser ad gangen. De b...

Har dit firma fået en ordentlig ordre hjem, der kræver, at sækkevognene skal køre en masse gange frem og tilbage med masser af vægt? Eller skal du holde en stor fest derhjemme og have transporteret øl- og sodavandskasserne ud i haven? Sækkevognene gør det nemt og ubesværet for dig og dine kollegaer at flytte rundt på mange kasser ad gangen. De bruges til rigtig mange arbejdsopgaver og sparer samtidigt dig og dine kollegaer for en masse slid og slæb. De hjælper dig med at transportere tunge eller svært håndterbare ting. Så skal dine kollegaer være på overarbejde det næste stykke tid for at få styr på den nye ordre, eller kommer din familie og hjælper dig med at gøre klar til festen, så er det godt at sikre sig, at sækkevognene er i orden, så arbejdet bliver lettere. Det kunne eksempelvis være tilfældet, at din sækkevogn trænger til at få udskiftet hjulene?

 

I webshoppen på primusdanmark.dk har du gode muligheder for at få gjort sækkevognen køreklar til din arbejdssituation. PrimusDanmark sikrer dig god og holdbar kvalitet til din sækkevogn, og sækkevognshjulene i webshoppen er ingen undtagelse.

 

Her kan du eksempelvis finde et sækkevognshjul komplet med dæk, slange og fælge. Sækkevognshjulet måler 260x85 mm og har desuden en kapacitet på op til 130 kg. Her kan du vælge mellem flere typer, da akslen på et klassisk sækkevogn typisk er 16 eller 20 mm og det vil jo være rart hvis hjulet passer.

 

Er det et vedvarende problem, at dine sækkevognshjul punkterer, så er der også hjælp at hente på primusdanmark.dk. Her kan du nemlig finde punkterfrie dæk. Hjulene er fyldt med massivt PU-skum og monteret med 2 lejere med 16mm hul. Disse punkterfrie hjul kan uden videre erstatte de almindelige luftfyldte hjul.

Mindre
Mere

Kategorier