Arbejdslampe

Arbejdslampe

40 varer
Viser 1 - 36 af 40 produkter

LED arbejdslamper

LED arbejdslamper i 15, 27, 48 eller endnu flere watt til fast montering på lastbil, traktor entreprenørmaskiner mm. Se også vores 54 watts LED lamper i et mere aflangt hus. Næsten alle modeller findes med sprede- eller spotfunktion og den seneste LED teknologi gør at disse lamper kan bruge til både 12 og 24 volt, ja helt op t...

LED arbejdslamper

LED arbejdslamper i 15, 27, 48 eller endnu flere watt til fast montering på lastbil, traktor entreprenørmaskiner mm. Se også vores 54 watts LED lamper i et mere aflangt hus. Næsten alle modeller findes med sprede- eller spotfunktion og den seneste LED teknologi gør at disse lamper kan bruge til både 12 og 24 volt, ja helt op til 30 volt. Desuden kan vi også levere LED arbejdslamper i en såkaldt smal udgave, men stadigvæk med 5 kraftige 3 watts LED. Disse smallere modeller bliver ofte anvendt som ekstra baklys på både personbiler og varevogne.

Udviklingen inden for LED lamper går rivende hurtigt og vi kan fx også tilbyde CREE LED arbejdslamper. CREE er en videreudvikling af LED, og giver et kraftigere lys til trods for at effektforbruget (watt) er det samme. Det kan sjovt nok være lidt at en udfordring med det lave strømforbrug, for hvis man på en moderne bil skifter en traditionel pære ud med LED, kan man opleve at bilen melder fejl via kontrollamper, fordi der simpelthen ikke er det forventede strømforbrug.

Ud over ovennævnte produkter til lavspænding forhandles også 230 volt LED arbejdslamper fra Nortec til enten fastmontering eller på stativ - enkelte modeller endda med sensor. Disse lamper erstatter de klassiske halogenlamper og har mange fordele: For eksempel er strømforbruget under 10% og levetiden meget længere. Som følge af det lavere forbrug er varmeudviklingen også meget begrænset og det gør det nemmere at fastmontere disse arbejdslamper.

Mht. til farve temperatur/Kelvin ligger de fleste LED (og CREE) enheder på ca. 5500-6500 Kelvin (lys blå farve). Til sammenligning har et almindeligt lysstofrør en noget lavere farvetemperatur og dermed en mere gul farve.

Hvis du ønsker at bestille nogle af disse LED arbejdslamper, kan disse købes på vores webshop og sendes til ganske rimelige priser. Er du i nærheden af Børkop (en mindre by mellem Fredericia og Vejle), er du også velkommen til at kigge forbi vores butik, hvor vi har bygger en udstilling med alle lamperne, så man med egne øjne kan se, hvor meget og hvordan de lyser. Se adresse og åbningstider herunder.

 

 

 

Mindre
Mere

Kategorier