Svejser

Svejser

Klik på billederne for at se indholdet i kategorierne

Brug for en ny svejser?

Står du og skal bruge en ny svejser, eller har du behov for svejsehandsker og en svejsehjelm? Hos PrimusDanmark.dk finder du et bredt udvalg af svejseartikler, der både dækker over svejsemaskiner samt forskelligt udstyr og tilbehør. 

Uanset om du er rutineret svejser eller nybegynder, kan du med garanti finde det rette ...

Brug for en ny svejser?

Står du og skal bruge en ny svejser, eller har du behov for svejsehandsker og en svejsehjelm? Hos PrimusDanmark.dk finder du et bredt udvalg af svejseartikler, der både dækker over svejsemaskiner samt forskelligt udstyr og tilbehør. 

Uanset om du er rutineret svejser eller nybegynder, kan du med garanti finde det rette produkt hos os.  

Måske har du allerede en svejser og udstyret til den, men mangler en ny reservedel eller eksempelvis nyt plexiglas til din svejsehjelm.  

Vi er altid klar med råd og vejledning på telefon 76 62 00 36 eller i vores fysiske butik i Børkop, hvis du skulle stå med spørgsmål til din nye svejser, efter du har kigget vores sortiment igennem. 

Se blandt andet vores billige aluminiumssvejser, eller tag et nærmere kig på vores TIG svejser eller CO2 svejser.  

Alt det vigtigste inden for tilbehør til din svejser kan du også finde i vores produktoversigt, der blandt andet omfatter svejsehandsker, som er yderst vigtige at bruge ved svejsning, manometer, svejsetråd til både jern, aluminium og rustfri samt svejseslanger i forskellige længder. 

Hos PrimusDanmark.dk går vi højt op i både pris og kvalitet. Og de to ting går ikke nødvendigvis hånd i hånd. Vi skruer altid ned for priserne på både produkter og levering, selvom vores fokus i høj grad også ligger på at kvaliteten er i top. 

Med andre ord kan du altid regne med professionelle produkter til lave priser, når du køber din svejser eller andet tilbehør hos os. 

Hvordan svejser man? 

Når man svejser, skaber man så høj varme ved to metaller, at de smelter sammen. Du tilføjer en svejsetråd i midten af de to metaller, du svejser sammen.

Når du svejser, er det vigtigt at have udstyret i orden. Til at svejse skal du bruge en svejsemaskine, svejsehandsker, svejsetænger, svejsehjelm, svejsetråd og svejseslanger. Du kan finde alt, du skal bruge til at svejse hos PrimusDanmark.dk. 

Hvilken svejser skal jeg købe?

Du skal købe den svejser, der passer til det svejseprojekt, du har gang i. Her kan du få et overblik over forskellige svejsere: 

  • En aluminiumssvejser er ideel, hvis du skal svejse i aluminium.
  • CO2-svejsere er gode til pladesvejsning, da de er relativt nemme at svejse med. 
  • Elektrodesvejsere bruges til at svejse store emner. 
  • TIG-svejsere anvendes til metaller, som ikke tåler høj varme, fx rustfrit, aluminium og kobber.
Mindre
Mere

Kategorier