Solcellelamper

Klik på billederne for at se indholdet i kategorierne

Solcellelamper

Kom med på bølgen af grøn energi og køb en solcellelampe. Du slipper for at skifte nye batterier og undgår forureningen, der følger med. Køb i stedet solcellelamper og få lyst din have, indkørsel eller gård op af soldrevet energi. Lamperne bliver ladet op af solens stråler hele dagen, så når mørket begynder at falde på, tændes la...

Solcellelamper

Kom med på bølgen af grøn energi og køb en solcellelampe. Du slipper for at skifte nye batterier og undgår forureningen, der følger med. Køb i stedet solcellelamper og få lyst din have, indkørsel eller gård op af soldrevet energi. Lamperne bliver ladet op af solens stråler hele dagen, så når mørket begynder at falde på, tændes lamperne automatisk. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om timere.

Lamperne har en spids, der gør dem yderst lette at sætte i jorden, græsplænen eller i diverse potter. De kan også stå direkte på jorden ved hjælp af foden, som nemt kan sættes på og tages af. Med et enkelt og klassisk design vil solcellelamperne passe til enhver husstand, der har sans for det moderne og enkelte look. De fås i mange varianter, og du kan finde flere her på siden.

Lamperne giver et varmt og lettere gulligt lys og vil skabe en rolig og afslappende stemning rundt om dit hus eller eventuelt i din kolonihave. Med den nemme montering er din lampe hurtigt klar til brug. Du skal blot tage solcellelamperne ud af kassen, skrue lampen af, indstille kontakten på ”on” og sætte spyd og forlængerrør på. De er lavet i et holdbart materiale, der er skabt til at stå udenfor. Lamperne vil kunne holde mange år og de er selvkørende fra den dag, du køber dem. De måler 38 cm, hvoraf spyddet er 11 cm.

Husk også at vi har gode mængderabatter på disse solcellelamper, så jo flere du køber, jo billigere bliver de.

Mindre
Mere

Kategorier