Havetromle

Havetromle

Klik på billederne for at se indholdet i kategorierne

Havetromle

Er du gået i gang med at så nyt græs i haven, eller går du stadig rundt i tankeprocessen? Så giver vi dig her et lille skub for at komme i gang. Med en havetromle slipper du for ujævnheder af blandt andet mos, småsøer og ormehuller. Havetromlen sørger for at jævne jordens overflade og er et uundværligt redskab, når der skal sås nyt g...

Havetromle

Er du gået i gang med at så nyt græs i haven, eller går du stadig rundt i tankeprocessen? Så giver vi dig her et lille skub for at komme i gang. Med en havetromle slipper du for ujævnheder af blandt andet mos, småsøer og ormehuller. Havetromlen sørger for at jævne jordens overflade og er et uundværligt redskab, når der skal sås nyt græs.

Se vores havetromle til 60 liter. Tønden kan udfyldes med enten vand eller sand alt efter præference. Du kan med din nye havetromle få et gennemarbejdet og ens resultat, når du afslutningsvis tromler din nysåede græsplæne. Tromlen sikrer dig, at græsfrøene bliver på jorden, og at overfladen bliver jævn og tæt. Med vores billige priser, har alle råd til kvalitet.

Du kan handle alle de nødvendige dele til dine have projekter på Primus Danmark, da vi råder over et enormt sortiment til haven og hjemmet i topkvalitet. Du kan bestille på vores webshop og samle dine ’gør-det-selv’-projekter på ét sted. Se blandt andet vores udvalg af såmaskiner til græs, havevandere, græstrimmere og hækkeklippere her på webshoppen.

Vi har hurtig levering, og bestiller du på vores webshop, kan dit produkt blive leveret allerede i morgen.

Mindre
Mere

Kategorier