Skivehøster

Skivehøster

3 varer
Viser 1 - 3 af 3 produkter

Få styr på græs og eng med en skivehøster

Når den vildtvoksende græsplæne eller eng skal klippes, kan en almindelig græsslåmaskine ikke slå til. Her kommer vi med løsningen: en skivehøster, der kan påsættes en havemaskine. Vores skivehøster er til en MF360 minitraktor, og den er netop oplagt til brug, hvor græsset ikke skal klippes så ofte og f...

Få styr på græs og eng med en skivehøster

Når den vildtvoksende græsplæne eller eng skal klippes, kan en almindelig græsslåmaskine ikke slå til. Her kommer vi med løsningen: en skivehøster, der kan påsættes en havemaskine. Vores skivehøster er til en MF360 minitraktor, og den er netop oplagt til brug, hvor græsset ikke skal klippes så ofte og fint som en normal græsplæne. Du kan få en PTO-drevet skivehøster, der er god til at skære kanter og lignende, hvor du selv kan justere højden. Har du ikke havemaskinen på forhånd, kan du få en pakke, der både indeholder skivehøster samt havemaskinen MF360. Har du både maskiner og høster, men trænger knivene til en udskiftning, kan du også få en pakke med 8 knive til skivehøsteren. Heri får du selvfølgelig også bolte, så du hurtigt og let kan montere dem og komme i gang med at høste.

God service og gode priser på skivehøstere

Når du handler ved PrimusDanmark, er det til fornuftige priser. Vi forhandler både med private og virksomheder, så alle kan være med og få glæde af vores værktøj. Har du spørgsmål om vores produkter, er du hjertelig velkommen til at kontakte os, og hvis du bestiller varen før kl. 12, sender vi hurtigst muligt, så du har det købte i hænderne dagen efter.

Mindre
Mere

Kategorier