Plæneklipper

Plæneklipper

3 varer
Viser 1 - 3 af 3 produkter

Forskellige plæneklippere til både privat og erhverv.

Se fx vores batteridrevne plæneklipper fra Worx - her er endda 2 forskellige rotorplæneklippere med en klippebredde op til 48 cm. Leveres med samme 40 volt batteri, som bruges til vores andre Worx havemaskiner, fx græstrimmer og hækkeklipper, så her er gode muligheder for at købe en maskine ...

Forskellige plæneklippere til både privat og erhverv.

Se fx vores batteridrevne plæneklipper fra Worx - her er endda 2 forskellige rotorplæneklippere med en klippebredde op til 48 cm. Leveres med samme 40 volt batteri, som bruges til vores andre Worx havemaskiner, fx græstrimmer og hækkeklipper, så her er gode muligheder for at købe en maskine og "genbruge" batteriet i plæneklipperen.

Her finder du også en frontmonteret skivehøster til vores MF360 minitraktor. Skivehøsteren bruges til den lidt mere vildtvoksende græsplæne eller eng, hvor der ikke er behov for at slå græsset så ofte som i en villahave. Udover skivehøster kan man på MF360 også montere en vandretliggende fingerklipper til de virkelige grove opgaver eller se også vores fejemaskine eller fræser. Hvis man køber flere værktøjer sammen med MF360 er der ganske gode sætpriser. Kig selv eller for mere info.

 

kan sammen med mange andre værk

Mindre
Mere

Kategorier

Informationen