Presenning

Presenning

Klik på billederne for at se indholdet i kategorierne

Presenning

Hos PrimusDanmark.dk har vi et pænt udvalg af presenninger i forskellige størrelser. Kig nærmere i vores webshop og se om der er noget, du kan bruge.

Når man køber en presenning, skal man passe på at man ikke får købt den alt for lille, da det ved første øjekast kan være lidt svært at vurdere, hvilken størrelse man har brug for. Vor...

Presenning

Hos PrimusDanmark.dk har vi et pænt udvalg af presenninger i forskellige størrelser. Kig nærmere i vores webshop og se om der er noget, du kan bruge.

Når man køber en presenning, skal man passe på at man ikke får købt den alt for lille, da det ved første øjekast kan være lidt svært at vurdere, hvilken størrelse man har brug for. Vores anbefaling er at man lægger ca. 20 % oveni den størrelse, man oprindelig regnede med at skulle bruge. Så er der lidt ekstra spillerum, hvis man skal fastgøre presenningen.

Presenninger kan fås med eller uden armering, det vil sige forstærkning, som er indlejret i stoffet. Det kan for eksempel være reb eller lignende som er krydsvævet hele presenningen igennem og er med til at øge slidstyrken, men det giver naturligvis også lidt ekstra tyngde til materialet.

Hvis man vil have et godt fingerpeg om, hvor slidstærkt materialet er, kan man kigge efter en vægt pr. kvadratmeter. Jo mindre vægt, jo ringere presenning er der tale om. Typisk vil billigere presenninger uden armering også have en lavere vægt. Hvis der ikke er angivet nogen vægt/m², kan man roligt regne med, at der er tale om et mindre kraftigt produkt.

Så det handler altså om at kigge sig godt for, når man investere i en presenning, især hvis man ønsker at beholde denne i mange år. Det er også en god ide at tørre presenningen af med en fugtig klud, når man er færdig med at bruge den og lade den tørre inden, man pakker den sammen. Kun meget få presenninger har godt af at længere tids ophold i solen, da solens UV-stråler langsomt vil nedbryde materialet.

Køb online i vores webshop eller ring 76 62 00 36 for mere information.

Mindre
Mere

Kategorier