Mejsler

Mejsler

6 varer
Viser 1 - 6 af 6 produkter

Mejsler

Mejsler til diverse nedbrydningshamre og borehamre. Både SDS+, SDS-MAX og samt HEX-opsætning. Står du foran et projekt, hvor du skal nedbryde hårde materialer som fx beton og murværk, får du højst sandsynligt brug for en mejsel i god kvalitet. Derfor tilbyder vi hos Primusdanmark.dk et bredt udvalg af mejsler i forskellige størrelser og...

Mejsler

Mejsler til diverse nedbrydningshamre og borehamre. Både SDS+, SDS-MAX og samt HEX-opsætning. Står du foran et projekt, hvor du skal nedbryde hårde materialer som fx beton og murværk, får du højst sandsynligt brug for en mejsel i god kvalitet. Derfor tilbyder vi hos Primusdanmark.dk et bredt udvalg af mejsler i forskellige størrelser og former.

En mejsel fås primært i to udgaver. Den ene slags er en spidsmejsel, mens den anden type er en fladmejsel. De to slags mejsel har det til fælles, at de kan monteres på forskellige typer nedbrydningshammere, men de adskiller sig på deres form. En spidsmejsel er spids i den ende, som bruges til nedbrydning, mens en fladmejsel er – som navnet også antyder – flad.

Afhængig af den aktuelle nedbrydningsopgave kan det være fornuftig at have adgang til flere forskellige mejsler. Begynd med at bruge spidsmejslen for at komme et godt stykke ned i materialet, og forsæt derefter med en fladmejsel som kan tage lidt mere ad gangen. Vær også opmærksom på at der findes fladmejsler i flere forskellige bredder.

Her på siden finder du vores udvalg af mejsler i god kvalitet som kan købes enkeltvis. Det er dog også muligt at købe vores sæt med både mejsler og bor, så du er sikret blanding af både mejsel og bor til en noget bedre pris end hvis man køber delene alene.

Vi ved, at det kan være svært at vide alt om mejsler, så hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til din næste mejsel, er du altid velkommen til at kontakte os for at få råd og vejledning. Vi kan kontaktes på telefon 76 62 00 36, hvor du vil få fat i en af vores kompetente medarbejdere, der vil kunne hjælpe dig.

Mindre
Mere

Kategorier