FERM Premium Power

45 varer
Viser 1 - 36 af 45 produkter

Reservedele til FERM elværktøj

Denne værktøjsserie med 18 volt batteriserie fra FERM er blevet solgt fra ca. 2009 og fremefter. Serien bestod af boremaskine, borehammer, slagnøgle, vinkelsliber, stiksav og rundsav, men der er kun få ting at vælge imellem i øjeblikket. Alle maskiner kan bruge samme batteri: enten det nye 3,0 Ah Li-ion eller det ...

Reservedele til FERM elværktøj

Denne værktøjsserie med 18 volt batteriserie fra FERM er blevet solgt fra ca. 2009 og fremefter. Serien bestod af boremaskine, borehammer, slagnøgle, vinkelsliber, stiksav og rundsav, men der er kun få ting at vælge imellem i øjeblikket. Alle maskiner kan bruge samme batteri: enten det nye 3,0 Ah Li-ion eller det tidligere solgte 2,2 Ah Li-ion eller også det lidt billigere NiMH batteri.

Der bliver stadigvæk produceret nye 3,0 A li-ion batterier og vi kan glæde vores kunder med at vi har købt samtlige reservedele til Premium Power Serien og kan sælge disse til meget favorable priser. Der er tale om alt fra printplader, dele til kabinetter, tandhjul og videre. Så hvis du er lidt fiks på fingrene kan for en god pris reparere din egen maskine. Hvis du hellere vil have os til at forestå reparationen er du også velkommen til at sende maskinerne til os, så kan vi efterfølgende komme med et tilbud. 

Har du spørgsmål til reservedele og maskiner,  er du velkommen til at kontakte os pr. email eller telefon. 

Bestil her vores webshop og få reservedelene leveret inden for få dage.

Mindre
Mere

Kategorier